Chuck Norris mém Walker, a texasi kopó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Walker, a texasi kopó szerepében megismert kőkemény Chuck Norris örökre beírta magát a köztudatba. 75. születésnapját ünnepeljük a férfinek, aki el tud számolni végtelenig, kétszer, és atombombát hatástalanítani a nyelvével. 

Chuck Norris 75 éve született meg, vagy ahogy a közhiedelem tartja, ő csak egyszerűen levedlette az anyját. Helyretett minden rosszfiút a tévéképernyőn, emiatt néhány éve elözönlötték az internetet a hőstetteit hirdető viccek, képek. Megmutatjuk, mit köszönhetünk a texasi kopónak. És ne feledjük, Chuck Norrisnak még nem volt halálközeli élménye, de a halálnak már volt Chuck Norris-közeli élménye.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Chuck Norris viccek

Ki ne tudna fejből legalább tíz Chuck Norris viccet? Összeszedtük néhány klasszikust.

Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.

Chuck Norris egyszer olyan gyorsan kelt fel, hogy látta magát aludni.

Mikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

Chuck Norris könnye gyógyítja a rákot. Kár, hogy ő sosem sír.

Forrás: Youtube

A pörgőrúgás

Chuck Norris sosem bánt kesztyűs kézzel az ellenfeleivel. A jellegzetes pörgőrúgással intézte el a rosszfiúkat, azóta is milliók próbálták utánacsinálni, de egyelőre senkinek sem sikerült helyesen végrehajtani.

Egy majdnem híd

Rengetegen szavaztak Chuck Norrisra, mikor az volt a kérdés, hogy nevezzék el a Megyeri hidat. Bár sajnos nem ezt a nevet kapta, de a hír tiszteletbeli Chuck Norris marad.

És végül íme, a legjobb mémek, amik Chuck Norrisról készültek!

/1503/75__v201539235320

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.