Megnyílt Galambos Bogi első kiállítása: Fotó!

Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor -
fotó Galambos Boglárka kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Boglárka szelfit posztolt az első saját kiállításáról.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Galambos Lajos lánya, a fiatal Bogi azt kérte a 18. születésnapjára, hogy édesapja segítsen neki megrendezni élete első kiállítását. A képzőművésznek tanuló lány álma valóra vált, ez pedig hatalmas mérföldkőnek számít a karrierjében.

A fiatal lány boldogságáról a közösségi oldalán is tájékoztatta a követőit, szelfit posztolt a Book Café Lotz-termében megrendezett kiállításról.

Köszönöm mindenkinek a mai napot❤️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Bogi korábban azt is elárulta, hogy nagyon nehéz a Galambos névvel érvényesülni, ugyanis a sok előnye mellett számos hátránya is van:

"Itt van például az a meghurcolás, amin keresztülmentünk. Rengeteg bántó megjegyzést, üzenetet kaptam, csak mert a lánya vagyok. Persze igyekeztem ezekre nem figyelni, mert szeretnék abban bízni és hinni, amit én tudok apáról. Szerencse, hogy azért többen voltak, akik segítettek, támogattak minket" – vallotta be a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.