Így néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók!

szereplők fotó film házibuli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők?

A francia vígjáték túlzás nélkül legendás lett, ami nem csoda, hiszen a jól megálmodott történetet fantasztikus színészek keltették életre. Nem beszélve a Vladimir Cosma által szerzett betétdalokról, amelyek közül több is világsiker lett.

Ám az idő gyorsan telik: aki a filmben fiatal volt, az megöregedett, aki gyermek volt, az felnőtt lett.

Készültünk egy fotósorozattal, amelyben megnézhetjük Vic Beretton, François Beretton, Françoise Beretton, Pénélope Fontanet, Mathieu, Vanessa, Guibert és Poupette akkor és most készült képeit.

/1702/_gy_n201722412485

Disney-sztárok akkor és most - Felismered őket?

Britney Spears, Justin Timberlake, Selena Gomez, Miley Cyrus, Ryan Gosling – csupán néhány ismertebb név azok közül a tehetségek közül, akiket a Disney nélkül talán sosem ismerhettünk volna meg. Olvass tovább itt...
Rengeteg látogatót vonz a cancúni tengeralatti múzeum - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170222-rengeteg-latogatot-vonz-a-cancuni-tengeralatti-muzeum.htmlIgazi látványosság a cancúni tengeralatti múzeum, ami nem is csoda, hiszen már a meglátogatás módja is különleges: üvegfenekű hajóval, vagy búvárkodva tekinthetőek meg az életnagyságú szobrok. Kult--Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170220-vicces-fotok-mindennapi-elethelyzetekbol.htmlNéha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon. Kult--Művészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-ijeszto-kepsorozat-egy-ferfi-remalmairol.htmlA 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. KultOrigoÍgy nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-igy-nezett-ki-terhesen-marilyn-monroe.htmlSoha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról. KultAFPÍgy nézünk ki, amikor sztárokra szeretnénk hasonlítani - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170214--nathalie-croquet-egy-no-aki-probalja-lemasolni-a-sztarokat.htmlMindannyian elképzeltük már, hogy milyen jó lenne egy-egy pillanatra belebújni valamelyik szexi sztár bőrébe. Egy nő, Nathalie Croquet most kipróbálta – ez lett a végeredmény. Kult--Így néz ki a magasból a jeges Balaton – Csodálatos drónfotók! http://www.life.hu/kult/20170207-dronfotok-a-fagyos-balatonrol.htmlA télnek is vannak ám csodálatos természeti jelenségei, amiket érdemes megörökíteni. A fagyos Balaton mindenkit megihlet egy kis fotózkodásra, főleg, ha még a nap is süt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.