Disney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?

Forrás: Disney -
Miley Cyrus Selena Gomez Justin Timberlake Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria!

Britney Spears, Justin Timberlake, Selena Gomez, Miley Cyrus, Ryan Gosling – csupán néhány ismertebb név azok közül a tehetségek közül, akiket a Disney nélkül talán sosem ismerhettünk volna meg.

Britney például 1993-ban, 12 éves korában került be a The New Mickey Mouse Club című délutáni showműsorba, innen indult a karrierje. Ugyanekkor csatlakozott Justin Timberlake és Christina Aguileira is a showműsorhoz, nem beszélve a mindenki kedvence Ryan Gosling-ról, aki szintén a The New Mickey Mouse Club oszlopos tagja volt 93 és 95 között. Így hirtelen már négy tehetséges hírességet is összehozott az élet.

Disney-sztárok Forrás: Disney

Miley Cyrus a 2006-ban rajtoló Hannah Montana című Disney-sorozatnak köszönheti a hírnevét. Édesapjával, a színész és countryénekes Billy Ray Cyrusszal a sorozatban is apa-lánya szerepben tűntek fel. A 4 évadon át tartó sorozatban Selena Gomez is megjelent vendégszereplőként, ám ő már előtte a Zack és Cody élete című Disney-produkcióban már részt vett.

Ekkor még mind nagyon fiatalok, gyerekek voltak. Azóta viszont rengeteg idő eltelt, ezért egy szórakoztató galériával készültünk nektek: így néztek ki a sztárok akkor, és így festenek most!

/1702/Akkor201723122850

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.