Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól

fotók film akkor és most Sakáltanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? 

A Sakáltanya című film 2000 októberében jelent meg, vagyis idén ősszel lesz 17 éve, hogy megismerhettük Violet Sanford-ot, aki az anyja nyomdokaiba lépve énekesnő akart lenni.

A kalandos film hatására hirtelen egyre több nő szeretett volna pulton táncoló csapos lenni, és sokan elképzelték, ahogy Kevin O'Donnell egy szál nadrágban erotikusan táncol az asztalon, miközben a kockás hasára locsolják az alkoholt.

A produkció maradandó élményeket és divatot hozott maga után, de azóta már eltelt közel 20 év. Mi lehet vajon a szereplőkkel? Hogy néznek ki ma? A Violet Sanford-ot alakító színésznőt később Hugh Jackman és Christian Bale oldalán láthattuk a Tökéletes trükk című filmben, míg a kocsmatulajdonos Lil-t alakító Maria Bello a Vészhelyzetben is felbukkant később.

A Zoé-t megformáló Tyra Banks azóta is aktív a modellszakmában, a Rachel-t játszó Bridget Moynahan pedig később Will Smith oldalán is feltűnt az Én, a robotban, később pedig még számos sorozatban.

/1703/Sak_l2017324141240

Így néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók!

A 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? Olvass tovább itt...

Programajánlóhttp://www.life.hu/kult/20170320-programajanlo-marcius-23-30.htmlItt a tavasz, végre a jó idő is megérkezett! Ne tétlenkedjetek a hétvégén, használjátok ki az első napsugarakat, és irány a közeli erdő! Ha pedig túl vagytok egy nagyszerű kiránduláson, nézzétek meg, milyen klassz programokkal várnak benneteket országszerte. KultOrigo90 éves lett a magyar színésznő, Békés Italahttp://www.life.hu/kult/20170323-90-eves-lett-a-magyar-szineszno-bekes-itala.htmlBékés Itala a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész betöltötte a 90. életévét, de még mindig dolgozik. Kult--Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170321-igy-neznenek-ki-a-vilagsztarok-a-festmenyeken.htmlA festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna. Kult--Pink lesz a Sziget Mínusz egyedik napjának fellépőjehttp://www.life.hu/kult/20170321-pink-lesz-a-sziget-minusz-egyedik-napjanak-sztarfellepoje.htmlAz idei Sziget is bővelkedni fog sztárfellépőkben, közülük az egyik Pink lesz, aki a -1. napon fogja megalapozni a fesztivál hangulatát. Kult--57 éves lenne Ayrton Senna, a Forma–1 legendás pilótájahttp://www.life.hu/kult/20170321-57-eves-lenne-ayrton-senna.htmlAyrton Senna legendás Forma–1-es pilóta volt, 1994. május 1-jén vesztette életét a San Marinó-i nagydíjon. A versenyző még csak 57 éves lenne. Kult--Glenn Close 70 éves: egy nagy karrier legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170320-glenn-close-70-eves-a-karrierje-legemlekezetesebb-szerepei.htmlSosem volt tipikus hollywoodi színésznő, de különleges annál inkább, és nem is a tipikus szerepek találták meg, hanem a különlegesek: a kerek születésnapját ünneplő Glenn Close karrierje talán ennek köszönhetően is bővelkedik az emlékezetes alakításokban. Mi pedig összegyűjtöttük a kedvenceinket tőle. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.