halál nosztalgia Bud Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 31-én ünnepelte volna 88. születésnapját Bud Spencer. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2016. június 27-én hunyt el a legendás pofonosztó, Bud Spencer. A színész - aki egyébként hivatásos úszó is volt - közel 60 évig csapkodta a rosszfiúkat, mégsem úgy gondolunk rá, mint egy egyszerű "akcióhősre". Mert Bud Spencer nem is volt soha az.

"Ha belenézel a tükörbe, akkor megöregszel. Ne törődj a ráncokkal, csak nevess, nevess, nevess és ne izgasson semmi..." - énekelte egyszer a híresség, és ez a rövid idézet magába is foglalja, hogy milyen ember is volt ő valójában.

Október 31.én lett volna 88 éves Bud Spencer Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Denver Film Productions/Denver Film Productions

A társa, Terence Hill, megható beszéddel búcsúzott Spencertől a színész temetésén, ahol olyan nevek is megjelentek, mint Dario Argento és Enrico Vanzina filmrendező, valamint Claudio Lotito, a Lazio futballklub elnöke is.

Október 31-én pedig rengetegen emlékeztek rá, ugyanis ekkor töltötte volna be a 88. életévét. Hihetetlen, hogy már több, mint egy éve nincs köztünk.

Intim családi titkokat árult el Bud Spencer fia

Bud Spencer halálának emlékére a Guido és Maurizio de Angelis olasz zeneszerző testvérpáros nagyszabású koncertet ad Magyarországon, ezzel búcsúztatva a nemrégiben elhunyt világsztárt. Az emlékkoncert kapcsán úgy gondoltuk, mi is visszaidézzük a múltat, és megkíséreljük bemutatni, hogy az ismert kliséken túl milyen ember is volt valójában a legendás sportoló és a legszerethetőbb pofonosztó, Bud Spencer. Ehhez legidősebb fiát, Giuseppe Pedersolit hívtuk segítségül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.