Meghalt Berezvai Marcell, a Kalef zenekar gitárosa

Forrás: Facebook/Eddzünk együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért! -
Berezvai Marcell zenész Kalef zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neten gyűjtöttek barátai a fiatal, magyar zenésznek, aki daganatos betegségben szenvedett. Berezvai Marcell, a Kalef zenekar gitárosa 24 évesen elhunyt. 

Marcell három éve betegedett meg, chondrosarcomával, a rák egyik típusával küzdött, rajongói, több hazai zenész és családja egy Facebook-csoportot is létrehoztak a megsegítésére. Családja a közösségi oldalon adott hírt a tragédiáról - írja a Blikk.

"Sajnálattal közöljük, hogy Marcell ma reggel eltávozott. A családjával körülvéve békésen elaludt. Nem tudjuk eleget köszönni, hogy lehetővé tettétek, hogy küzdhessen a végsőkig! Nagyon erősen küzdött, minden fájdalmat, rosszullétet, kezelést hősiesen egy hang nélkül kibírt. Mindig nagyon hálás volt, hogy ennyien mellette álltak távolról is. Férj volt, fiú volt, testvér és barát volt. Legjobb lélek akit Isten teremthet, ma már az angyalokkal van. Nyugodj békében szerelmem! Nagyon szeretünk mindannyian!" - írták.

Forrás: Facebook/Eddzünk együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért!

Hosszú Katinka harmadik könyve megjelenthttp://www.life.hu/kult/20171125-hosszu-katinka-uszo-harmadik-konyve-megjelent.htmlAhogy ígérte, szombaton, névnapja reggelén meglepte rajongóit Hosszú Katinka. KultFotó: Mudra László - Origo"Ha Katalin locsog, karácsony kopog, ha Katalin kopog, karácsony locsog"http://www.life.hu/kult/20171125-ha-katalin-locsog-karacsony-kopog-ha-katalin-kopog-karacsony-locsog.htmlKatalin-naphoz több népszokás, sőt időjóslás is kapcsolódik, amelyek közül ez a legismertebb: "ha Katalin locsog, karácsony kopog, ha Katalin kopog, karácsony locsog". Hogy ez mit is jelent? Eláruljuk. Kult--Moziba került az Ambrus Attila életéről szóló filmhttp://www.life.hu/kult/20171122-moziba-kerult-az-ambrus-attila-viszkis-eleterol-szolo-film.htmlMozikba került Ambus Attila életét feldolgozó film. A Life.hu a Viszkist kérdezte arról, szerinte mennyire sikerült valósághűen összerakni a produkciót. Attila arról is beszélt, van, akinek nem szimpatikus, hiszen nem egy pozitív hős, de azokról is megvan a véleménye, akik nyilvánosan támadják. KultOrigoSzínházi szerződése nyomasztotta halála előtt Benkő Gézáthttp://www.life.hu/kult/20171121-szinhazi-szerzodese-nyomasztotta-halala-elott-benko-gezat-a-joban-rosszban-egykori-szereplojet.htmlVáratlanul hunyt el a Jóban Rosszban sorozatban az ország kedvenccévé lett színész, a 48 éves Benkő Géza. Most arról lehet olvasni, hogy volt, ami nagyon nyomasztotta a művészt. KultOrigoNem küldi el a főváros a Vígszínház éléről Eszenyi Enikőthttp://www.life.hu/kult/20171118-nem-kuldi-el-a-fovaros-a-vigszinhaz-elerol-eszenyi-enikot-tarlos-istvan-nyilatkozott.htmlAhogy már írtunk róla, lapinformációk szerint nagy esély van arra, hogy Eszenyi Enikőt a kirobbant Marton László-ügy okán menesztik a Vígszínház éléről. Tarlós István polgármester az ATV Híradójában nyilatkozott az igazgatónő jövőjéről. Kult--Elhunyt az AC/DC alapítója, Malcolm Younghttp://www.life.hu/kult/20171118-elhunyt-az-ac-dc-alapitoja-malcom-young.htmlGyászol az AC/DC. Szombaton, családja köráben elhunyt az alapítótag, a 64 éves Malcolm Young. A zenekar a Facebook oldalán tette közzé a gyászhírt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.