Bugyi nélkül Katalin hercegnő! - Újabb intim fotókat jelentetett meg egy pletykamagazin

lesifotós Katalin hercegnő topless Kate Middleton hercegnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Se og Hor című dán pletykamagazin a héten azt ígérte, meztelen képeket jelentet meg Katalin hercegnőről. A Metro hírújság amerikai kiadása szerint a fotókat le is hozta a lap.

Főhet a feje a brit királyi udvar kommunikációs szakembereinek és ügyvédeinek, hát még a családtagoknak, hogyan simítsák el a Katalin hercegnő körül kialakult óriási botránysorozatot. Nem elég, hogy két hete toplesz képeket jelentetett meg a francia Closer bulvárlap az udvar legtöbbet fotózott tagjáról, a képeket olasz, ír és svéd magazinok is átvették, és ki tudja, még hány pletykalapban fognak felbukkanni. A Closer magazint azóta beperelte a hercegnő és férje, Vilmos herceg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Megtréfálta a ruha Katalin hercegnőt - Pucér feneket villantott



A legutóbbi megjelenés még ennél is botrányosabb: a dán Se og Hor című pletykamagazin már a héten megszellőztette, hogy teljesen meztelen képeket hoz le Katalin hercegnőről. A dán bulvárlap szerkesztője, Kim Henningsen szerint egy vezető pletykalapnak, így az övéknek is, az a dolga, hogy ha a birtokukban vannak az ominózus képek, akkor meg is jelentessék azokat. A dán lap azokat a képeket jelentette meg, amelyeken az látszik, hogy Katalin hercegnő épp letolja a bikinialsóját - írja a Metro hírújság amerikai kiadása. A képek ugyanakkor készültek, mint a nagy vihart kavart toplesz fotók. A képek már az interneten is megtalálhatók - többek között itt.

Azt reméljük, hogy a hercegnő okos módon csak profitálni fog a hatalmas médiafigyelemből és olyan jó ügyek mellé áll, amelyek miatt Diana hercegnőt is a szívek királynőjének nevezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.