Egy héttel súlyos szívműtétje után hazament a fitneszguru

Rubint Réka feleség szívműtét otthon fitnesz Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel szívműtétje után hazament Schobert Norbert, felesége Réka vitte haza nagy boldogan. A fitneszguru már tegnap megosztotta közösségi portálon hazatérésének hírét, felesége Réka pedig kedves családi képpel kedveskedett rajongóiknak.

Norbi hazatért családjához, és tegnap délután már legkisebb gyermeke is meglátogatta a kórházban. Norbi úgy véli, gyors felépüléséhez az is nagyban hozzájárult, hogy a közösségi portálon 32 000 like-kal, közel 3500 hozzáírt jókívánsággal támogatták rajongói, és kétmillióan olvasták el a megpróbáltatásáról szóló beszámolót.

Forrás: www.facebook.com/Rubint Réka
Forrás: www.facebook.com/Rubint Réka

"Ha a Jóisten is úgy akarja, akkor ma van az utolsó napom fekve a kórházban. Holnap hazavisz Réka és utána bejárhatok a hónap végéig napi, speciális edzésekre, vizsgálatokra" - kürtölte világgá a jó hírt Norbi. "Meglátogattuk Apát a kórházban:) Nagyon jól van, holnap anya hazahozhatja hozzánk:)!!!! - adták hírül a Schobert csemeték.

Norbi komoly szívműtéten esett át az Országos Kardiológiai Intézetben. A fitneszguru veleszületett szívbillentyű-rendellenességét 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang-vizsgálaton diagnosztizálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.