Kórházban járt - Beteg a ValóVilág sztárja?

betegség vizsgálat gerincsérv Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán tudatta barátaival Molnár Anikó, hogy a tegnapi napot MR vizsgálattal kezdte. Mint kiderült, nincs nagy baj, csupán a gerincsérve miatt szorult kontrollra a ValóVilág egykori sztárja - tudta meg a Life.hu.  

Megijesztette barátait és rajongóit tegnap reggel Molnár Anikó, aki a legnagyobb közösségi oldalon árulta el, hogy a napot MR vizsgálattal kezdte. Többen megijedtek, hogy talán nagy baj van, de a ValóVilág egykori sztárja mindenkit megnyugtatott, hogy jól van. "A gerincsérvemet ellenőrizték. Túl vagyok a vizsgálaton. Akkora mágneses dózist kaptam, hogy egy teherautót el tudnék húzni, kötél nélkül!" - írta viccesen Anikó az oldalra.

www.facebook.com
www.facebook.com

A Life.hu kérdésére a valóságshow-sztár elárulta azt is, hogy mióta küzd a betegséggel. "4 éve derült ki, hogy gerincsérvem van, ami néha tüneteket, fájdalmat is okoz. Most azonban nem fájt. Ennek ellenére évente megnézetem orvossal, hogy tudjam, milyen állapotban van, mire kell számítanom" - mondta el Anikó hozzátéve, hogy egyelőre úgy tűnik, nem kell kórházba feküdnie a betegség miatt. "Szerencsére nagyon úgy tűnik, hogy nem kell műteni a sérvemet" - árulta el bizakodva Anikó, aki Amerikából való hazatérése óta sminkesként dolgozik.

Beperelték Russell Brandet - gyalogost gázolt a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-russell-brand-amerikai-szinesz-elutott-egy-gyalogost.htmlA bíróságon látta viszont egykori élettársát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20121031-liptai-claudia-a-tv-musorvezetoje-a-birosagon-talalkozott-ujra-volt.htmlVégleg vége! Már a lányuk is tudja, hogy válik a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-szinetar-dora-magyar-szineszno-es-bereczki-zoltan-magyar-enekes-valasa.htmlCsaládra, gyerekekre vágyik a The Voice mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121031-molnar-ferenc-caramel-a-the-voice-mestere-felesegre-csaladra-gyerekekre.htmlGyőzike kiborult: "Nem elég, hogy elítéltek, még zaklatnak is"http://www.life.hu/legykepben/20121030-gaspar-gyozo-gyozike-kiborult-a-felfuggesztett-bortonbuntetes-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.