Kórházban járt - Beteg a ValóVilág sztárja?

betegség vizsgálat gerincsérv Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán tudatta barátaival Molnár Anikó, hogy a tegnapi napot MR vizsgálattal kezdte. Mint kiderült, nincs nagy baj, csupán a gerincsérve miatt szorult kontrollra a ValóVilág egykori sztárja - tudta meg a Life.hu.  

Megijesztette barátait és rajongóit tegnap reggel Molnár Anikó, aki a legnagyobb közösségi oldalon árulta el, hogy a napot MR vizsgálattal kezdte. Többen megijedtek, hogy talán nagy baj van, de a ValóVilág egykori sztárja mindenkit megnyugtatott, hogy jól van. "A gerincsérvemet ellenőrizték. Túl vagyok a vizsgálaton. Akkora mágneses dózist kaptam, hogy egy teherautót el tudnék húzni, kötél nélkül!" - írta viccesen Anikó az oldalra.

www.facebook.com
www.facebook.com

A Life.hu kérdésére a valóságshow-sztár elárulta azt is, hogy mióta küzd a betegséggel. "4 éve derült ki, hogy gerincsérvem van, ami néha tüneteket, fájdalmat is okoz. Most azonban nem fájt. Ennek ellenére évente megnézetem orvossal, hogy tudjam, milyen állapotban van, mire kell számítanom" - mondta el Anikó hozzátéve, hogy egyelőre úgy tűnik, nem kell kórházba feküdnie a betegség miatt. "Szerencsére nagyon úgy tűnik, hogy nem kell műteni a sérvemet" - árulta el bizakodva Anikó, aki Amerikából való hazatérése óta sminkesként dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.