Alsógatya nélkül mondta ki a boldogító igent az ismert sztárapuka

esküvő Schobert Norbi alsónadrág fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen megdöbbentő titokra bukkant a Life.hu egy új könyv kapcsán. Kiderült, hogy amikor Schobert Norbi második alkalommal fényűző körülmények közt elvette feleségül Rubint Rékát, a fitneszguru nem viselt alsónadrágot.   

Igazi leleplezőönyvet írt Csikós Balázs és Gönczi Gábor, aki az elmúlt évek során számos esküvőn lépett fel zenekarával és most sok titokról lebbenti fel a fátylat. A Bazi nagy esküvőskönyvben számos meghökkentő gyakorlati tipp és esküvős aranyszabály mellett elárulta azt is, hogy Schobert Norbi a második esküvőjén elegáns öltönynadrágja alatt nem viselt alsógatyát. Mégpedig azért nem, mert a vőlegény nem is tudott róla, hogy aznap újra elveszi feleségül gyermekei anyját - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A harmadik gyermekükkel várandós Rubint Réka ugyanis férje tudta nélkül szervezte meg a csodálatos ceremóniát templomi esküvővel, fantasztikus lagzival. Mindeközben Norbi úgy tudta, hogy egy barátjával vidékre utazik, és mivel nyár volt, rövidnadrágban indult útnak, ami alatt nem volt szüksége alsógatyára. Így történhetett, hogy amikor a kiszemelt templomhoz értek, és kiderült a titok, azaz Norbi is megtudta, hogy ez itt az ő esküvője, a fitneszguru nem tudott tökéletesen az alkalomhoz öltözni. A paplakban Réka előkészített egy tökéletes öltönynadrágot, zakót, inget és nyakkendőt, de arra még ő sem gondolt, hogy plusz alsónadrágra is szükség lehet.

Így aztán Norbi alsógatya nélkül járult a pap elé, majd így bulizta végig legjobb barátaikkal a második lagziját, amely csak annyiban emlékeztetett az első esküvőjükre, hogy itt is kímélő, update ételeket tálaltak a násznépnek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.