Győrfi Pál tánc Szombat esti láz szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL II elhalászta a sármos szóvivőt a TV2 orra elől, aki végül tánc-, és nem énektudását mutatja meg a tévénézőknek - tudta meg a Life.hu.

Egy szóvivőt is sikerült táncra bírni az RTL II-nek a Szombat esti láz hamarosan, február végén induló új sorozatához, ráadásul a sármos férfiért két csatorna is versengett.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ


A TV2 Nagy duett című produkciójába hívták Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, aki nem sokkal előtte írta alá a szerződését az RTL II-vel. A Szombat esti lázban fogja megmutatni, hogy nem sak a balesetekhez ért, de remekül táncol is. A csatornától kiszivárgott információk szerint a napokban elkezdődnek a próbák. A szóvivő Gönczi Gábor korábbi partnerét, Práger Kittyt viszi táncba, vagy fordítva. Győrfi Pál nem óhajtott nyilatkozni infomációinkkal kapcsolatban.

A Szombat esti láz táncosai közül eddig Tóth Gabi és Bálint Antónia neve szivárgott ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.