A felturbózott énekesnő is táncolni fog a Szombat esti lázban

Tóth Gabi tánc énekesnő Szombat esti láz átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu információ szerint a nemrég teljes átalakuláson átesett énekesnő egy új megaprodukció egyik szereplője lesz, szinte hetente lehet majd találkozni vele az egyik kereskedelmi csatornán.

Tóth Gabi nemrég hosszú, barna póthajjal sokkolta a közönséget, amit új műcicikkel és plusz kilókkal turbózott fel. Eleinte úgy tűnt, hogy ez a gyors változás egy egyszeri nyilvános fellépésnek szól, ahol az énekesnő is új külsejével harangozták be az eseményt. A Life.hu megtudta, hogy Gabi az RTL II hamarosan induló Szombat esti láz című produkciójában kapott szerepet.
Gabi mellett Bálint Antónia is megmutathatja tánctudását, erről még Mikulás környékén lelkendezett a közösségi oldalán, bár nem hozta nyilvánosságra, hogy melyik műsorban fog feltűnni.
"Jaj, nagyon jó hírt kaptam! 2013-ban mindenképpen nagyon sokat leszek a képernyőn. Ezt kaptam a Mikulástól. Jaj, de boldog vagyok! Már alig várom, hogy megtudjátok ti is a részleteket" - közölte korábban a közösségi oldalon.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com

Értelmetlen halál! Öngyilkos lett a legendás színésznő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130107-kate-omara-amerikai-szineszno-fia-48-evesen-lett-ongyilkos.htmlA show megy tovább, de D. Tóth Kriszta nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-dtoth-kriszta-nelkul-megy-tovabb-a-dtk-show-az-m1en.htmlGundel mégis marad a köztévénélhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-gundel-takacs-gabor-marad-a-koztevenel-a-dal-cimu-musorral.htmlFelismerhetetlen Schobert Norbi kövér kisfiúként - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-dobbenetesen-nezett-ki-kover-kisfiukent.htmlÉlő show-ban csúsztak ki Pamela Anderson mellei a ruhábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-pamela-anderson-amerikai-szineszno-mellei-kivillantak-elo-musorban.htmlSzexkereskedelem áldozata lett a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-foldesi-agi-a-tv2-sztarja-a-bunok-es-szerelmek-cimu.htmlAz élő show előtt balesetezett a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130107-berkes-oliver-a-voice-enekesenek-autobalesete-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.