Bereczki Zoltán TV2 A Nagy Duett Dopeman Szinetár Dóra duett sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman ingyen színházjegyet remél Szinetár Dórától. A Nagy Duett legextrémebb párosa hamar egymásra talált - tudta meg a Life.hu.

Hamar egymásra talált Szinetár Dóra és A Nagy Duett-beli partnere, Dopeman. A két sztár rögtön az első beszélgetés során megtalálta a közös hangot annak ellenére, hogy zeneileg eddig távol álltak egymástól.

"Természetesen én is hallgattam már Dórit, hiszen profi és a magyar zenei életben kikerülhetetlen jelenség. Azonnal szót értettünk egymással és innentől ingyen színházjegyet remélek tőle az előadásaira" - nevetett Dopeman, aki producerként is részt vesz a produkcióban.

"Az, hogy musicalekben énekelek, nem jelenti azt, hogy otthon is azt hallgatok, sőt. Ismerem és elismerem Dopeman munkásságát és úgy érzem, hogy abszolút felvállalható személyiség. Kifejezetten örültem, amikor kiderült, hogy ő lesz a partnerem. Olyan ez, mint a konyhában: ha már főzök valamit, akkor legyen izgalmas" - tette hozzá Dóra, aki a műsorban volt férjével, a műsor zenei vezetőjével, Bereczki Zoltánnal is együtt fog dolgozni.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2


"Nekünk múltunk, jelenünk és jövőnk is van és a szakmai munkát sosem kevertük össze a magánéletünkkel. Zolival nem könnyű, de nagyon jó együtt dolgozni" - szögezte le Dóra. " Én sosem tudtam jóban maradni a volt csajaimmal, ők viszont nagyon intelligensen kezelik a helyzetet, ami szerintem lenyűgöző" - tette hozzá nevetve Dopeman.

Az extrém páros azt reméli, hogy különleges produkciókkal léphetnek a színpadra a február 10-én, a Super TV2-n induló műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.