vendéglátás Galambos Lajos Szabó Zsófi Hal a tortán lakásétterem Dukai Regina főzés kórház ételek Hajdú Péter fal halotti tor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utálták a vendégek a lakást, ahol Dukai Regina szerette volna főzéstudományával elkápráztatni barátait. Véleményük szerint olyan volt a hangulat, mint egy halotti toron, ezért igyekeztek gyorsan megkajálni és lelépni. 

Dukai Regina a Hal a tortán adásában nem a saját otthonában, hanem egy barátja lakáséttermében főzött vendégeinek, amelytől kirázta a hideg az éhes csapatot. A modell nem rejtegeti a lakását, de úgy gondolta, hogy kényelmesebben elférnek a kölcsönkégliben, ahol nagy a konyha.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2


"Milyen otthonos, növények, képek" - mondta ironikusan megérkezésekor Péter, utalva a csupasz fehér falakra és a rideg hangulatú lakásra.
"Ez egy verseny, ami arról szól, hogy a lehető legjobb hangulatú, legfinomabb vacsorát kreáljuk. Ha valami nem tetszik, akkor nyilván el kell mondani. Nem otthonos. Olyan, mintha egy kórház különtermében ülnénk. Ahhoz, hogy jó hangulat legyen, nem elég a jó kaja. Iszonyatosan rideg ez a hely. Nekem itt nem lesz jó hangulatom. Negatív ez az egész" - folytatta Péter, amire Szabó Zsófi és Lajcsi is hevesen bólogattak.
"A fehér falak, a szépen megterített asztal, pont olyan, mint egy halotti tor. Gyorsan megkajálunk aztán kész" - vázolta fel tömören az est menetét Zsófi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Életveszélyesen megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-feljelentest-tett-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlNagyon szőrös a Barátok közt új szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130307-baratok-kozt-uj-szereplokkel-erosit-sepregi-laszlo-szinesszelpataki-szilvia-szinesznovel.htmlMár nem szidják ByeAlex daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-byealex-dala-korul-lassan-elcsitulnak-a-kedelyek-versenytarsai-megnyugodtak.htmlHajós a TV2-höz igazolthttp://www.life.hu/legykepben/20130307-hajos-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-konkurenciahoz-igazolt.htmlDrogügybe keveredett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-gaspar-laci-a-nagy-duett-sztarja-drogugyletbe-keveredett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.