betegség halál szívbetegség Republic Cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta szervezete a harcot: 47 éves korában elhunyt a Republic együttes énekese, Cipő.

A hétvégén felröppent a hír, hogy az énekes jobban van és ébredezik; sajnos ez nem volt igaz, a zenekar menedzsere a Life.hu-nak cáfolta, de akkor még a zenekar és a családtagok is reménykedtek. Sajnos mindhiába. "Hajnalban Cipő meghalt. Befejezte földi szenvedéseit és a magasba költözött, ahogy azt dalszövegében is megírta" - kommentálta a Life.hu-nak a szomorú hírt Abella Miklós, a Republic zenekar menedzsere megtörten.

Fotó: Facebook/Republic
Fotó: Facebook/Republic

"Jövő hétre sajtótájékoztatót tervezünk, ahol a részletekről beszámolunk. A rajongókat biztosíthatom, hogy a búcsúztató nyilvános lesz, így elköszönhetnek szeretett halottunktól."

Nemcsak a rajongók, hanem a művészvilág és számos közszereplő is gyászol. Verebes István a legnagyobb közösségi oldalon emlékezett meg az énekesről.

"Egy perce tudtam meg, hogy Cipő meghalt. Mit írjak ehhez?! Nagyon-nagyon szerettem őt sokakkal együtt. Legyen békés nyugodalma! Csupa szeretet volt az az ember, nyoma nem volt benne annak, ami arra utalt volna, hogy ő 'egy sztár'! Fájó nekem rettenetesen, mert közel volt hozzám mint ember és mint művész!!! Az utolsó húsz év legnagyobb vesztesége a műfajának. Egyedülálló volt."

"Meghalt Cipő. Isten nyugosztalja." -
írta Deutsch Tamás.

"Születni kell újra meg újra, indulni kell a háborúba
és harcolni kell, meghalni és szeretni még nem elég
Születni kell minden nappal újra, álmodni azt, ami nem válhat valóra
és harcolni kell, meghalni és szeretni még nem elég

Ég és föld között repülj velem, vezess át az életen, napot fess a szürke holdra!
Ég és föld között repülj velem, vezess át az életen, vigyél át a túlsó partra!"
(részlet - Bódi László Cipő: Ég és föld között)

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.