Kisajátította március 15-ét a Republic

halál ünnep koncert Republic Cipő március 15.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhét év után ez lesz az első március 15-e a Republic fellépése nélkül, ugyanis az együttes legfontosabb koncertje évek óta ehhez a dátumhoz volt köthető.

"Az első nagykoncertünk a Budapest Sportcsarnokban 1996. március 15-én volt, mindenféle előre megfontolt szándék nélkül. Aztán egy évvel később már olyan 'hagyományosnak' tűnt az egész, kérdezgették tőlünk, ugye játszunk március 15-én? Nem volt ebben semmi tudatosság, mégis az évek során a Republic nagykoncertjei összenőttek ezzel a dátummal" - nyilatkozta pár évvel ezelőtt Bódi László, azaz Cipő.

Forrás: www.republic.hu
Forrás: www.republic.hu

"Nem törjük meg a hagyományt, ez a március 15-e is a Republiccal telik, hisz az ünnep előtt ment el a barátunk és a búcsúztatása is e körül a nap körül lesz. A miskolci sportcsarnokba volt betervezve a hagyományos koncert, de pár hete, amikor Cipő kórházba került már tudtuk, hogy le kell mondanunk" - osztotta meg a Life.hu-val Boros Csaba, aki a kérdésre, hogy folytatja-e az együttes Cipő nélkül kitérő választ adott.

"Mi négyen együtt vagyunk, azt nem mondtuk, hogy Cipő nélkül folytatjuk, és azt sem, hogy nem. A jelen időszak nem szabad, hogy erről szóljon."

Március 11-én hajnalban bekövetkezett az, amitől mindenki rettegett: a hetek óta kómában lévő Bódi László, "Cipő" örökre elaludt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Óriáscég emberei szavaznak Csézyre?http://www.life.hu/legykepben/20130312-csezyre-parja-szabo-laszlo-mlm-halozata-kuldi-az-smseket-a.htmlKirály Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.htmlÖt és fél órán át küzdöttek Cipő életéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130312-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekesenek-a-szive-adta.htmlCsalódott apjában Gesztesi Károly fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-szerint.htmlSzázezreket bukott kiesésével Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-balint-antonia-szombat-esti-laz-elso-kiesoje-tobb-szazezer-forinttol.htmlDominának öltözött a magyar énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-dominanak-oltozott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.