Sárga rózsával búcsúzhatunk Cipőtől

temetés rózsa együttes Kistarcsa Republic Cipő Bódi László énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Republic azt kéri a rajongóktól, hogy egy szál sárga rózsával vegyenek végső búcsút Bódi Lászlótól, ismertebb nevén Cipőtől. Az énekes-dalszerzőt pénteken délután 3 órakor temetik Kistarcsán.

"Arra kérünk mindenkit, hogy a szertartásra csak egy szál sárga rózsát hozzanak. Ha valaki ennél többet, koszorút vagy csokrot szeretett volna, adja az erre szánt összeget a János kórház kardiológiai osztályának, amelynek 2008 végén még sikerült megmentenie Cipő életét" - olvasható a Republic Facebook-oldalán. Itt részletes információk is vannak a temetésről.

Forrás: www.republic.hu
Forrás: www.republic.hu

Ahogy a Life.hu is megírta, Cipő, a Republic alapítója, március 11-én, 47 évesen hunyt el. Az együttes az elmúlt évek során számos szakmai elismerést zsebelhetett be, például Arany Zsiráf- és Fonogram-díjat, 2010-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést is átvehették a tagok.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.