divattervező Sugarbird ruhakollekció madár Zimány Linda arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sztárdivattervezőtől vesz hamarosan búcsút a Sugarbird szexi tervezőcsapata - tudta meg a Life.hu.

Úgy tudjuk, újabb "Cukormadár" repül ki hamarosan a címlaplányok divattervező csapatából. Zimány Linda az, aki a három év közös munka után az idén leköszönt Horváth Éva után távozik a csapatból.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A minap kiderült, ki debütál különleges kollekciójával a lánycsapatban. Tatár Csilla ugyan nem lesz a márka állandó arca, de ahogy korábban Weisz Fanni, úgy most a tévés műsorvezető kapott lehetőséget, hogy vendégtervezőként saját kollekciót alkosson. A Tv2 Mokka műsorvezetője budapesti kollekciót álmodott metróvonallal, piros trolival és régi telefonfülkével.

Próbáltuk megkérdezni a tervezett változásról a Sugarbird ügyvezetőjét, Jagasics V. Csonka Hedviget, de nem sikerült elérnünk.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.