kollekció tervező Tatár Csilla ruha hajfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újraszínezik Tatár Csillát egy új, saját ruhakollekciója kedvéért, ráadásul kéthetente - tudta meg a Life.hu.

A TV2 Mokkájának műsorvezetőnője is beállt a Sugarbird divattervezői csapatába, igaz csak vendégként, "Színezd újra" néven tervezet ruhakollekciót . Bár a színes ruhákhoz színes haj is dukálna, Csilla egyelőre csak a szőke különféle árnyalataival és változó fazonokkal tűnik majd fel kéthetente.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

További fotókért kattints a képre!

"Nem egy átalakulásról, hanem csak tavaszi megújulásról van szó. Kicsit átvágjuk és átszínezzük a hajamat, ami azért marad szőke. Ennek az apropója pedig az lett, hogy vendégtervezőként lehetőséget kaptam egy női kollekció megtervezésére. Mivel nem vagyok modellalkat, hanem klasszikus formákkal, vékony derékkal és gömbölyű csípővel rendelkezem, a ruháim is főleg az ilyen testalkatú nőknek készülnek. Fontosnak találtam, hogy olyan ruhákat is beillesszek a kollekciómba, amiket a reggeli Mokkában viselni tudok majd" - árulta el Csilla.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Sárga rózsával búcsúzhatunk Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-sarga-rozsaval-vehetunk-vegso-bucsut-cipotol-akit-penteken-temetnek.htmlIsmét gyászol Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-csezy-erzsebet-a-nagy-duett-sztarja-gyaszol-meghalt-a-nagymamaja.htmlLemondott a flancos szülészetről az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130314-vv-agica-szogeczki-agi-az-otodik-honapban-jar-es-.htmlSüllyesztőbe került az X-Faktor egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130320-feher-zoltan-az-xfaktor-sztarja-sullyesztobe-kerult-oltonyt-arul.htmlKamerákba pucsított Südi Iringóhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-sudi-iringo-tancosno-istenes-bece-parja-hatalmasat-pucsitott-a-szombat.htmlHoppon maradt Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-hoppon-maradt-szerelmest-alakit-hugh-jackman-szinesz-a-harlan-coben.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.