Britains Got Talent Szűcs Zoltán Attraction sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többé nem a maga ura az Attraction. A Britain's Got Talent megnyerésével a táncosok elkötelezték magukat, és szigorú szerződést írtak alá, így ezentúl minden lépésüket ennek megfelelően kell megtenniük - tudta meg a Life.hu azon a sajtótájékoztatón, amelyet Ferihegyen tartott a csapat.

Már az sem volt véletlen, hogy a táncosok hétfőn éjjel, a reptéren kényszerültek interjút adni a média munkatársainak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon szigorú szabályok kötnek minket. A Britain's Got Talenthez köt minket egy szerződés, így gyakorlatilag ők szabják meg, mit tehetünk és mit nem. Ők arra adtak nekünk engedélyt, hogy a magyar sajtónak egyetlen alkalommal nyilatkozhatunk. Még azt sem tudtuk pontosan, hogy mikor engednek minket haza, ezért szinte az utolsó pillanatban szerveztük meg ezt a sajtótájékoztatót is" - árulta el Szűcs Zoltán, az Attraction vezetője, aki maga sem tudja, hogy pontosan mi vár rájuk.

"Most mindenben a kintiek döntenek. Azt már jelezték, hogy a héten vissza kell mennünk, de hogy pontosan mikor, és hogy milyen feladatok várnak ránk, azt nem tudjuk, de alkalmazkodunk a feltételeikhez. Nekünk csak az a fontos, hogy miután kicsit pihentünk, újra a feladatainkra koncentrálhassunk. A Britain's Got Talent egy profi gépezet, Simon Cowell nagyon érti a dolgát, úgyhogy biztos vagyok abban, hogy jó kezekben leszünk" - tette hozzá a táncos.

Terhes az RTL Klub sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20130610-hanna-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-lehet-hogy-terhes.htmlFélrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.htmlFelesége miatt bénázott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-sorcsapolasbol-megbukott-ideges-volt-felesege-miatt.htmlKeresztes Ildikó nem kell a kiadójának?http://www.life.hu/legykepben/20130611-keresztes-ildiko-enekesno-kiado-nelkul-maradhat-mert-megszunik-a-sony.htmlItt a VIVA Comet új, SuperFan-díja!http://www.life.hu/legykepben/20130611-viva-comet-gala-uj-dija-a-hetedik-viva-gomb-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.