Viva Comet VIVA COMET-díj díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt méter hosszú fehér-narancssárga szőnyeges bevonulással kezdődött a 13. VIVA Comet díjátadó, ahová 400 meghívott sztárvendéget várnak. Az első díjazott  neve hatalmas meglepetésként robbant.

A legjobb új előadó kategóriában a legnagyobb esélyesnek tartott idei felfedezett, ByeAlex helyett a kevésbé ismert, háromtagú Bermuda formációra szavaztak a legtöbben, így ők kapták meg az idei első Comet gömböt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A jelöltek:

Legjobb női előadó:
- Barbee, Hien, Janicsák Veca, Radics Gigi, Odett

Legjobb férfi előadó:
- Düki, Funktasztikus, Fluor Tomi, SP, Young G

Legjobb együttes:
- Anti Fitness Club, Children of Distance, The Carbonfools, Hősök, Punnany Massif

Legjobb új előadó:
- Bermuda, ByeAlex, Carbovaris, Chris Lawyer, Ivan and The Parazol

A Tankcsapda kapta a Magyar Könnyűzenéért Díjat, amit immáron nyolcadik éve adtak át. Az elismerésben a legalább tíz éve a pályán lévő zenészek részesülnek. Az együttesnek az éppen itthon tartózkodó, Aranynimfa díjas Osvárt Andrea színésznő adta át a díjat.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media


A szakma szerint a Mary Popkids feat. Punnany Massif: Mosoly című klipje érdemelte ki az elismerést.


A legjobb női előadó kategóriában Radics Gigi lett a nyertes, aki az ország legszebb férfiaitól, a megújult magyar vízilabda válogatott tagjaitól vette át a díját.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


A közönség által a legjobb férfi előadónak ítélt Young G, azaz VV Bécin nem más, mint a világszerte ismert szupermodell Palvin Barbara kezéből vette át a VIVA gömböt, aki direkt erre az alkalomra utazott haza. Béci úgy tervezete, ha megnyeri a gömböt, akkor azt három hete született kislányának, Napsugárnak fogja ajánlani.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A legjobb együttesnek a Children of Distance-nevű zenekart találták a szavazók.

Forrás: Youtube/Majka: Belehalok
Forrás: Youtube/Majka: Belehalok

A gála ideje alatt a legtöbb rajongót Majka tudta mozgósítani, így ő vihette haza az utolsó, a bűvös hetedik aranygömböt, a SuperFan-díjat, amit Lakatos Márk adott át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.