Cristofel szerepet kapott - Verebes István kiborult

rendező színész Verebes István Való Világ sztár RTL Klub VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kiborult Verebes István, amikor megtudta, hogy Cristofel, a ValóVilág egykori szereplője színpadi szerepet kapott - észlelte a Life.hu.

Ma jelent meg a hír, mely szerint a ValóVilág kubai származású szépfiúja álomszerepet kapott a Bubik István Színház Grease című előadásában.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

A hírnek nem mindenki örült felhőtlenül. Verebes István konkrétan kiborult a legnagyobb közösségi oldalon, és elgondolkozott rajta, hogy talán fel is kéne hagynia a szakmával, ha már ilyen dolgok is megeshetnek a művészvilágban. "1. Mi az, hogy Bubik István Színház?! 2. Ki annak az igazgatója, aki ezt a fiút alkalmazza? 3. Most kellene abbahagynom a szakmát!" - írta a rendező a hírre reagálva.

Csonka András is fennakadt a történteken és megindultan írta ki véleményét a legnagyobb közösségi oldalra, hiszen szerinte rengeteg nagyon tehetséges művész nem jut munkához, így aztán érthetetlen, hogy egy valóságshow-hős viszont lehetőséget kap.. "Úgy tűnik, minden napra jut egy falat.....Egy színház, amely Bubik István nevét viseli, feltételezem, hogy az Ő szellemiségét és színházról alkotott nézeteit, világlátását tűzte zászlajára, hogyan oszthat bármilyen darabban bármilyen szerepet a "kubai macsóra" Christofelre? Még mindig nem látható szabad szemmel a sok munka nélküli, elképesztően tehetséges fiatal színész?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.