Détár Enikő színésznő házasság válás iskolakezdés színész Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint visszaköltözött Détár Enikőhöz Rékasi Károly. Elindultak a találgatások: újrakezdik a kapcsolatukat, vagy praktikus okai vannak az újrakezdésnek?

Rékasi Károly és Détár Enikő a nyár elején egy közleményben jelentette be, hogy közel harmincéves házasságuknak vége, külön utakon folytatják tovább. Ám Détár Enikő a minap beszélt arról, hogy még mindig nincsen túl a férjével, Rékasi Károllyal való szakításán. Sajtóhírek szerint azonban most már nincs is miért könnyeket ejtenie, ugyanis a színész felmondta a albérletét és visszaköltözött közös családi házukba.

Színházi berkekben arról suttognak, hogy a házaspár szeretné megbeszélni a történteket és azon vannak, hogy helyrehozzák kapcsolatukat, ám a rossznyelvek szerint csupán arról van szó, hogy Rékasi Károly ily módon próbál vigaszt nyújtani Enikőnek. Az is felmerült, hogy a színész csupán az iskolakezdés miatt költözött haza otthonukba.

A találgatásoknak csakis a színészpár vethetne véget, ám őket nem sikerült elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.