Már pénteken férjhez ment Orbán Ráhel

esküvő házasság Orbán Ráhel polgári esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjogi értelemben férjes asszonynak számít Orbán Ráhel, aki pénteken, mindössze két tanú előtt mondta ki az igent. Az esküvőn még Orbán Viktor, az örömapa sem volt jelen. A templomi szertartás és a lakodalom szombaton lesz.

Szűk körben ment férjhez Orbán Viktor miniszterelnök lánya - írja a Blikk egy olvasójuk beszámolója alapján. A lap úgy tudja, Orbán Ráhel a XII. kerületi önkormányzati hivatalban, mindenféle felhajtás, testőrök, fotósok nélkül, mindössze két tanú jelenlétében mondta ki a boldogító igent. A Blikk fotóin látszik, hogy a menyasszony térd fölé érő, hosszú ujjú, hátul szinte végig gombos csipkeruhát viselt a polgári szertartáson.

Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

A templomi szertartásról készült képeket nézd meg ide kattintva!

Sajtóhírek szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István ma a Margit körúti ferences templomban is kimondják az igent, így akár a 4-6-os villamosról is láthatod a csokrát eldobó ifjú feleséget, ha éppen arra utazol - egyelőre nem tudni az esküvő miatti forgalom-korlátozásokról. A templomot és környékét ebből az alkalomból már pénteken megszépítették, az épületet le is festették. Az esemény nem nyilvános, de hatalmas sajtóérdeklődésre lehet számítani. A szertartás után a násznép a lagzi helyszínére indul, a Tiborcz család tükröspusztai tanyájára, ahol őzpörköltes, hagyományos mulatságban lesz része a fiataloknak és a násznépnek. A részletekről itt írtunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.