Dömsödi szerint így szórakozott Friderikusz

napozás műsorvezető könyv Friderikusz Sándor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös és egyedi síelési szokása volt Friderikusz Sándornak, akinek jelenléte a sípálya aljában már messziről érezhető volt - derült ki Dömsödi Gábor botránykönyvéből.

Friderikusz Sándor, a TV2 Sztárban sztár műsorának vezetője évekkel ezelőtt nem a havas lejtők szeretete, hanem a társaság miatt ment síelni.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Feljött velünk a pályához, és kiült a sífelvonó aljánál egy nyugágyba napozni. Mázlija volt, szépen sütött a nap, így napolaj is kellett, hogy le ne égjen. Napolajat persze hozott magával, tehát az, hogy a sílécet otthon hagyta, nem lehetett véletlen egy ilyen alapos- tudatos utazónál. Jellemző Friderikuszra, hogy ezzel is maradandót alkotott. Az egész síelésből egyedül arra emlékszem, hogy ő napozott. Ugyanis a napolaja egészen kölünleges - kapaszkodjanak meg! - kókuszdió illatú volt. Ráadásul erősen kókuszillatú. Mivel szépen sütött a nap és nem fújt a szél a kókuszillat megtelepedett a völgyben. Amint leértünk a lejtőn, megcsapta az orrunkat a kókusz illata. A téli Tátrában ez eléggé szürreális élmény volt. Így a lesiklás utolsó méterein, amikor még nem is látszott a napozó Friderikusz, már tudtuk, hogy itt van" - írta Dömsödi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.