X-Faktor Takács Nikolas Vastag Csaba Keresztes Ildikó Janicsák Veca Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton Keresztes Ildikó kiejtette Geszti Péter utolsó mentoráltját is - Geszti dühös, és Ildikót okolja azért, hogy a mezőny talán legtehetségesebb énekese már nincs versenyben.

Szombaton hangos füttykoncert kísérte a döntést, amikor Ildikó - nem akarván komoly döntést hozni - a közönségre bízta, hogy Janicsák Veca vagy Vastag Csaba essen ki az X-Faktorból. Ahogy sejteni lehetett, a tinilányok ismét aktívak voltak, és a tehetséges énekesnőnek kellett távoznia.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Veca sokkal jobb, gazdagabb, érdekesebb előadó, mint Csabi. Nem is értem, hogy Keresztes Ildinek miért nem volt bátorsága ahhoz, hogy őt ejtse ki, talán gyáva volt picit. Nem tartom helyesnek a döntését, és finoman szólva sem vagyok érte hálás. Még a boríték bontásánál is reménykedtem, de csalódtam. Tulajdonképpen nem is Csabi, hanem az egész Vastag család ejtette ki Vecát, hiszen azok, akik eddig Tomira szavaztak, most a bátyjára küldték az SMS-t" - nyilatkozta Geszti Péter a Borsnak.

Ildikó - annak ellenére, hogy hosszú percekig dicsérte Veca hangját - nem akarta magára vállalni valós mentori feladatát, és a közönségre bízta a döntést. "Nem akartam dönteni, hiszen mindketten remekül szerepeltek. Úgy voltam vele, hogy viselje a közönség a felelősséget!" - hárított a mentor. "Őszintén hiszem, hogy Veca rettentő tehetség, és kívánom neki, hogy teljesüljön az álma" - tette hozzá a női zsűritag.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pOrn7tzGz77vhy5K

Egy dologban azonban Keresztes és Geszti is egyetért: Veca helyett Király L. Norbinak kellett volna párbajoznia, hiszen az igen egyedi figura hetek óta semmiféle fejlődést nem mutat amellett, hogy énekhangja is hagy némi kívánnivalót maga után. "Csabinak és Norbinak kellett volna párbajoznia. Norbinál veszélyes, hogy mikor tűnik el a rajongóiból az a rácsodálkozás, ami most még megvan. Könnyedén kiéghet az érte való rajongás, ezért neki mindig valami újat kell kitalálnia, hogy a közönség szeretetét megnyerje" - vélekedett Geszti. "Ha az egész versenyt nézem, akkor nem Vecának kellett volna párbajoznia, hanem egy másik fiúnak, talán Norbinak. Közben meg azt is gondolom, hogy Norbi nagyon jó, annyira egyszerű, nyers, tehetséges és profi, mint kevesen. Nikolas pedig olyan jó, hogy neki kellene megnyernie az X-Faktort" - vallotta Keresztes Ildikó.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.