Lerántjuk a leplet Takács Nikolasról!

X-Faktor Takács Nikolas énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik legígéretesebb döntőse kétség kívül Takács Nikolas. A bársonyos hangú énekest elkerülik a botrányok és a hatásvadász vallomások - mi utánajártunk, miről árulkodnak mozdulatai, viselkedése, és természetesen különleges kalapjai.  

Nem tagadjuk, többet szeretnénk tudni az X-Faktor döntőséről - így a Life.hu ezoterikus tanácsadóját, Robelint kértük meg arra, ossza meg velünk megfigyeléseit Nikolasszal kapcsolatban. Kíváncsiak voltunk, miért oldódik fel nehezen a színpadon, miért nem tud egyszer ,,bevadulni", és persze különleges fejfedői is sok kérdést vetnek fel.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Takács Nikolas személyiségről az egész testalkata árulkodik. Nemcsak meghallgatja a társai problémáit, hanem együtt is érez velük. Viszont nem szeret elmélyülni azokban, mert fél, hogy a másik esetleg magával rántja saját világába. Két lábbal szeret állni a földön, és nagyon fontos számára az anyagi biztonság is. Saját maga - egyedül - sosem merne csúcsra törni. Visszafogottsága egy rejtett félelemblokkból ered, mely minden bizonnyal összefüggésben áll azzal, hogy Szlovákiában élő magyar, ugyanakkor alkalmazkodási készségét a környezete is erősítette." Nikolas fejéről sosem hiányozhatnak az extravagáns kalapok. Robelin erről is elmondta véleményét: "Vágyik a harmóniára, a meleg családi fészekre, ahol mindenkinek elismerik a familiáris pozícióját. Ugyanakkor ő maga nincs meggyőződve arról, hogy hiánytalanul látja el a sors által kiszabott férfiúi feladatát, ezért van szüksége állandóan a fejfedőre. Ezzel erősíti önmagát, mondván: ha kalap van a fejemen, én vagyok a férfi."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ES1BABjuWibWhpmb


A bársonyos hangú énekesről eddig is tudtuk, hogy maximalista - dalait is mindig eszerint válogatja. "Nemcsak énektudása kiváló - képessége van arra, hogy másokat felemeljen, és segítse őket még akkor is, amikor ő maga már padlóra kerül. Önmagáról azt vallja, hogy visszahúzódó, pedig csak az elutasítástól fél, és úgy véli, hogy ami nincs, az nem hiányzik, vagyis, ha nem 'teszi be magát a közösbe', akkor nem is kell félnie attól, hogy eltanácsolják. A sikereket nem a becsvágy miatt szeretné halmozni, hanem így törekszik önmaga megerősítésére. Látszólag béketeremtő, pedig csupán fél a harctól, veszteségtől és vesztességtől. Időnként késztetést érez arra, hogy a lehető legrövidebbre vágassa a haját, mert abban az időpontban kissé elege van a saját érzékeny ösztönlényéből. Adni szívesen ad, de elfogadni már annál nehezebben, és ez számos félreértéshez vezet élete folyamán."

Végezetül azt is megtudtuk, mi lehet Nikolas legfőbb gátja a sikerhez vezető úton: "Ha sikerülne legyőznie belső félelmeit, akkor sokkal komolyabb karriert futna be. Ám ha nem tesz mindezért, akkor csak a rá váró sikerek harmadát fogja learatni" - mondta Robelin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.