VV4: Gigi terhességi tesztet kért!

Gigi terhesség Való Világ 4 VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő reggel Rácz hugica rosszullétre panaszkodott, hányingere volt. Jerzy körbeugrálta a lányt, és úgy vélte, hogy szükség lehet terhességi tesztre. Most milliókban tudatosult, hogy a kameramentes egy órában megtörtént, aminek meg kellett történnie.

Gigi rosszulléte

Kora reggel Alekosz és Éva azon morfondírozott, hogy Szandika biztosan a törtető lányt vinné párbajra, Béci és Laci pedig Jerzyt féltik. A fiú azonban mit sem törődött most a témával. Más dolga volt, mégpedig "szerelmének" ápolása: a táncos lábú lány ugyanis reggeli hányingerrel küzdött. Amikor a szépfiú felajánlotta Giginek, hogy kér neki terhességi tesztet, lehullt a lepel. Ezennel fény derült a nagy titokra: most már biztos, hogy a kameramentes egy órában a gerlepár összegyűrte a lepedőt.

Hamarosan indul a vadiúj websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Addig is játsszatok és nyerjetek velünk!



Kasza Tibi és L.L. Junior a villában

Ébredés után a luxusbörtön nappalijában egy stúdió várta a lakókat. Volt, aki gyermeteg boldogsággal vetette bele magát a zenélésbe: az érdi biztonsági őr és Béci például egyből feltalálta magát a billentyűk mögött, míg mások inkább minél messzebb kerültek a stúdiótól. Ezek után jött csak az igazi meglepetés, a lakók ugyanis üdvrivalgással két zenészt köszönthettek, akik néhány napig velük élnek majd. Azért nem ugrottak ki a bőrükből a fiatalok, de legalább a két fiú újra mosolyt csalt mindenki arcára, és egy kis békét hozott a villába. Jött a tehetségfelmérés: Jerzyn kívül nem panaszkodhat senki, legalábbis, ami a hangjukat illeti, az "elmegy" kategória első helyén nyomulhatnak.

Közös vacsora

Kasza Tibi megosztotta a lakókkal kedvenc ételének a receptjét, amit aztán közösen készítettek, majd fogyasztottak el. Anikó ismét az ájulás szélén áll, de most nem Béci, Király L. Norbi vagy Olivér láttán. Ezúttal L.L. Junior borzolta fel a kedélyeit, álmában sem hitte, hogy egyszer vele egy szobában fog aludni. A közös étkezés közben a görög okostojás boldogította a népet, amit Szandika nem bírt elviselni. Ha már nem ő van a középpontban, akkor bajban van a haza. Legalább most elérte, hogy kiöntse szívét a raggamoffin királyának. Tibi is hasonlóan feltalálta magát a villában, valójában mind a két fiú egy szempillantás alatt akklimatizálódott.

Éva és Anikó újabb hajba kapása

Az igazmondó hintától nem menekülhetett a két új lakó, Tibi és Junior sem. Kérdések sora fogadta őket, amelyekre maximális őszinteséggel kellett válaszolniuk. Így kiderült, hogy Junior legextrémebb szexuális helye a Városliget volt, Tibi pedig Évának magyarázkodott szingliségével kapcsolatban, majd bevallotta, hogy szexelne Anikóval. Amikor a fekete szépségre került a sor, a törtető lány belekötött, és kellemetlen helyzetbe hozta őt. Borult a bili - és most már biztos, hogy Ani sem szeretne többet egy levegőt szívni a felrobbant hajú lánnyal.

Szandika Tibi mellé feküdt

Eljött az alvás ideje, természetesen Alek ismét próbálkozott Évánál, hátha összehoznak valamit, de megint kapufát rúgott. A görög amorózó nem adja fel, de legalább addig is szórakoztatja a többieket. Közben Szandika befurakodott Tibi mellé, végül sikerült megtalálni a helyét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.