Life.hu Ladies Night Nőnapi parti!

nőnap nyereményjáték partyajánló Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőnap alkalmából Magyarország egyik legnépszerűbb női online magazinja a Life.hu, valamint a legnépszerűbb hazai rendezvényszervező csapat a BudNight egy különleges éjszakával kényezteti hölgy vendégeit.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eXm4J1lT20jS19Bb


Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz:

Minden hölgy vendéget Fütyülős Mézes- Ágyas Fekete Cseresznyével köszöntünk, melyet a Mr. College sármos versenyzői szolgálnak majd fel.
Egy 2000 Ft-os Brázia vásárlási utalvánnyal is megajándékozzuk az ünnepelteket, hogy az este még tökéletesebb legyen.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Helyszín


Időpont



Program



Belépő







http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7ILf4S7SJYfwY9fT

Jelentkezz és partizz velünk ingyen!


A Life.hu olvasói számára játékot hirdetünk, amelynek keretében az 500 leggyorsabb jelentkező számára 22 óráig ingyenes belépést biztosítunk a Ladies Night partira.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint elküldeni neved és telefonszámod az info@life.hu e-mail címre 2011. március 8. 12 óráig.
Jelige: Life.hu Ladies Night parti

A nyerteseknek március 8-án, szerda este e-mailben kiküldtük a meghívókat, mindenkinek jó szórakozást kívánunk! :)
A nyertesek listája itt megtekinthető.

Bővebb információ:
budnight.hu

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ByIpTfxWBHevTGgk


Részvételi szabályok


1. A Ladies Night játékban annak időtartamán belül a 3. pontban megjelölt e-mail címre küldött névvel és telefonszámmal lehet részt venni, a játékosok az e-mail küldésével magukra nézve kötelezőnek ismerik el a jelen játékszabályzatot.

2. A játék időtartama: 2011. március 3. - március 7. 12 óra. Ezen időtartamon kívül küldött e-mailek a játékban nem vesznek részt.

3. A játék e-mail címe: info@life.hu

4. A játék szervezője, az Origo Zrt.(székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., a továbbiakban: "Szervező") válasz e-mailt nem küld.

5. A játékban résztvevők között a Szervező maximum 500 darab ingyenes belépőt sorsol ki, mely a rendezvény napján este 11 óráig érvényes. A nyertes nevét a Szervező 2011. március 7. napján a Life.hu oldalon a nyereményjáték leírásában hirdeti ki.

6. A játékban magyarországi bejelentett lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt. A Szervező és a Budnight ECC Kft.(székhelye: 1191 Budapest Fő utca 13.) munkatársai a játékban nem vehetnek részt.

7. A játék nyereménye készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

8. A játék nyerteseit a Szervező választja ki. A nyerteseket a Budnight ECC Kft. ügyfélszolgálatának munkatársai értesítik. Amennyiben a nyertessel 1 napon belül nem tudja felvenni a kapcsolatot, a nyertes elveszíti jogosultságát a nyereményre és a Szervező új nyertest sorsol. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét az Origo Zrt. a játék weboldalán közölje.

9. Szervező ügyfélszolgálatának elérhetőségei: info@life.hu


Tippünk: Játssz velünk további értékes nyereményekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.