VV4 párbaj: Botrányos hangulat közepette esett ki Gigi!

VV Éva VV Gigi Való Világ 4 vetélkedő valóságshow párbaj VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejthető volt, hogy hangos párbajnak lehetünk majd részesei. Az Éva és Gigi közötti feszültség már a párbaj elején érezhető volt, mely a lányok hangerejével együtt szinte percről percre nőtt.

A stúdióban ülő közönség is izgatott volt már akkor, amikor a lányok megérkeztek. A leghangosabban Éva nevét kiabálták, ez azonban nem törte le Gigi önbizalmát: magabiztosan kritizálta Évát, többek között hónapokkal korábbi sérelmek felhozásával, melytől a szőke lány különösen ideges lett.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Mindez persze alapvetően már nem befolyásolta a szavazókat, akik úgy döntöttek: Évátt szeretnék a továbbiakban is látni a villában. A szavazatok 51 százalékát kapta Éva, a maradék 49 százalékot Gigi, így utóbbi volt kénytelen búcsút inteni a villabeli életnek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Összefoglaló

Béci szülinapja

A párbaj előtti napon Béci születésnapját ünnepelhették a villalakók és a kertlakók. A rapper srácot újra meglephette kedvese, Adri. Amíg pedig Béci rózsaszínködben úszott, addig Jerzy a meghatódottságtól ejtett pár krokodilkönnyet, amit a család hiánya hozott ki belőle. Közben Béci úgy döntött, hogy a villalét után megkéri barátnője kezét.

Hiphoptáncverseny Bécinek

A villalakók hiphopstílussal és -tánccal lepték meg a szülinapost, akinek más dolga sem volt, minthogy sziesztázva sasolja a baseballsapkás csajok és fiúk produkcióit. Az előadások után nyertest kellett hirdetni - Béci természetesen elfogultan Laci barátját választotta. Miért is ne, most sem hiányozhatott a balhé: ezúttal Alekosz kritizálta folyton Anikót, aki nem tűrte tovább, és kiosztotta a görög okostojást.

Éva és Gigi felkészítése

Természetesen a villa két amazonja pillangókkal a hasukban készültek a párbajra, társaik tanácsát kérték ki abban, hogyan is lennének nyerők a párbajon. Éva egyértelműen Alekoszt választotta tanácsadónak, Gigi viszont Laci segítségét kérte, ami igen meglepő, hogy nem testvére vagy szerelme tanácsára volt kíváncsi.

Az utolsó éjszaka kérdése

Miután ellátták őket atyai tanáccsal a pártfogoltjaik, eldönthették, hogy kivel tölthetik a párba előtti utolsó éjszakájukat. Természetesen Alekosz bepróbálkozott Évánál, hátha összehoznak valamit. Majd Giginél, sőt, Anikónál is. A görög amorózó végül egyedül hált, Gigi viszont Jerzyvel, szexmentesen töltötte az éjszakát.

/1104/VV4_p201144115253

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.