"Nem bírom tovább ezt az életet" - Kiderült, miért lett öngyilkos Csézy szerelme

halál öngyilkos Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett az énekesnő, Csézy szerelme. A férfi azért vetett véget életének egy 9 mm-es marokfegyverrel, mert kedvese elhagyta őt egy másik férfiért.

Múlt vasárnap délelőtt öngyilkos lett Lajos László vállalkozó, Csézy Erzsébet producere és egykori szerelme. Az énekesnő képviselte hazánkat a 2008-as Eurovíziós Dalfesztiválon.

www.csezy.hu
www.csezy.hu



"Nem bírom tovább ezt az életet" - mondta telefonon orvos barátjának a férfi. A barátok késve érkeztek - holtan találták az énekesnő szerelmét annak bükkzsérci házánál - írja a Bors. "Az asztalon egy, Böbike arcképével gyártott üveg bort, mellette Böbike fényképét és a fegyvertartási engedélyt találtak" - mondta a a férfi egyik barátja a Borsnak. Ez az információ ellentmond annak, miszerint először arról cikkeztek a lapok, hogy a férfinek nem volt fegyverviselési engedélye. "Idegenkezűség gyanúja nem merült fel" - tájékoztatta a napilapot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A tragédia hátterében az állhat, hogy Lajos Lászlót egy hónapja hagyta el Csézy az ötvenéves Sz. Lászlóért, aki milliárdos üzlettel büszkélkedhet. A férfi rendszeres szakértője volt a TV2 Két TestŐr című műsorának. Állítólag a férfi Csézyt nemcsak eszével, hanem vaskos pénztárcájával vette le a lábáról, és a pár már együtt él a férfi több száz négyzetméteres házában Eger mellett. A szemtanúk elmondása szerint az énekesnő a tragédia hallatán azonnal a házba sietett. "Én öltem meg Lacit!" - üvöltötte fájdalmában. Az elhunyt Lajos László milliókat költött annak idején Csézy karrierjére - ő indította el a vágyott énekesi pályán.



"A pénz elfogyott, Csézy meg lelépett egy másik milliomossal" - erről suttogtak a faluban. Az öngyilkos férfi korábban jól menő vállalkozó volt, az utóbbi időben azonban sokan tartoztak neki. "Igazi karakán, erős, jó kiállású férfi volt, róla aztán senki nem gondolta, hogy véget vet az életének" - mondta a Borsnak az egyik barát.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.