Való Világ 4 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Alekosz Hajdú Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában folytatja tévés szereplését. Az RTL Klub okostojása ezzel a döntésével nemcsak a nézőszám növekedésére, de milliós perekre is számíthat.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Alekosz a Frizbi felvételén jelentette be, hogy édesanyjával beköltözik az ÖsszeEsküvők rezidenciájára. Örülünk, hogy elfogadta a felkérést. Nem tudom, milyen szerződése van az RTL Klubnál Alekosznak, de nem is az én kompetenciám eldönteni, hogy a csatornája tesz-e jogi lépéseket ezügyben" - zárta rövidre a Frizbi felvétele után Hajdú Péter, aki több részletet nem volt hajlandó elárulni a ValóVilág 4 győztesének TV2-es szerepléséről.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


Az RTL Klub egyelőre kivár, csak feltételes módban nyilatkoznak megtévedt bárányukról: "Ha Alekosz valóban megjelenik a konkurens adó képernyőjén, akkor azzal megszegte a csatornánkkal kötött szerződését, és a csatorna megteszi ellene az abban foglalt jogi lépéseket. Ameddig nem láttuk felbukkani a másik csatornán, addig ennél többet egyelőre nem tudok mondani" - nyilatkozta a Life.hu-nak Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa.

Legfrissebb információink szerint Alekosz és édesanyja már be is költöztek a rezidenciára.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.