Megasztár: Visszatérő vendégek, ismert arcok a jelentkezők között

Megasztár 6 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A süllyesztőben eltűnt No Thanx jelenlegi énekese mellett a megasztáros Fekete Dávid felesége is továbbjutott a legjobb 24 megasztárjelölt közé. Az ő produkciójukon kívül az amerikai Benjamin és a brazíliai Bertoldi előadása volt az, ami megért egy misét.


Bertoldi Brazíliában született, egy év alatt tanult meg magyarul, a Dreamgirls betétdalát pedig angolul adta elő. A zsűrinek tetszett a produkció, mindannyian pillanatok alatt rátenyereltek a zöld gombra. Juhász Gerdának születése óta nem zárnak a hangszalagjai, így ez a dalolására is kihatott: sajnos nem jutott tovább, mert csak a zsűri fele szavazott neki bizalmat. Az őt követő 16 éves Bettina fiatal kora ellenére már 30 kilótól megszabadult. Falusi Mariannék kötelező dramaturgiai rácsodálkozása után Lady Gaga Born this way című slágerével jött, látott és győzött: mindenkitől megkapta a mindent eldöntő gombnyomást.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Bihal Roland a No Thanx második énekese süllyedő hajóként tekint a valaha szebb napokat látott tinizenekarára, mert két év alatt csak hat koncerten csillogtathatta meg énektudását. Neki ennyi babér kevésnek tűnt, ezért eljött a Megasztárba szerencsét próbálni. Aki mer, az nyer: négy jellel tovább is jutott, bár Bereczki megjegyezte, hogy a négy szavazat csak hármat ér, majd még kötekedett vele egy sort.

Fekete Dávid felesége is bejutott

Cserpes Laura szeretne kilépni abból a skatulyából, hogy ő a megasztáros Fekete Dávid felesége, ezért benevezett ő is a tehetségkutatóba. Énektudása nem volt egyértelműen átütő, Falusi Mariann ezért meg sem nyomta a gombot, mert becsukott szemmel egyáltalán nem tetszett neki a hangja. Az önmagát egy kisvirághoz hasonlító Balogh Eszter Rihanna-feldolgozása még a színpad szélén izguló édesapjának sem tetszett igazán, csak Mester Tomi jutalmazta egy zöld jellel. A balesetben lebénult Molnár Judit hangsúlyozta, hogy tisztában van vele, hogy mozgáskorlátozottsága miatt nem tud nagy showműsort produkálni, de úgy érzi, képes az érzelmekre hatni a hangjával. Előadása csak Falusit hatotta meg, a másik három ítész nem nyomott gombot.

Tipp! Egy igazi kaméleon a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!



A harminc éven felüliek próbálkozása inkább drámai volt, mint vicces. A szerencsétlen próbálkozókból összeállított bokréta után a szájszárazsággal küzdő Almási Gergő gyűjtött be három csillagot. Az Amerikában született, 16 éves Burgess Benjamin laza stílusával pillanatok alatt kenyérre kente Bocsiékat. Amint kigyulladt a négy zöld jel, már be is fejezte a dalolást, meg sem várta, hogy a végére érjen a saját dalának. Az önmagát Krisz Rudi és Pitti Katalin tanítványának valló, kilencgyermekes Andrea Pavarottitól énekelt egy dobhártyagyilkos feldolgozást. A felejthetetlen produkció után Falusi Mariann megkérte, hogy ne pazarolja a pénzét énektanárokra, mert felesleges.

A Lady Gaga Bad Romance dalával szerencsét próbáló Adrienn három csillagot gyűjtött be, így még lesz alkalmunk gyönyörködni a daltudásában és a szépségében is. Popovics Sándor a kislányának tett ígéretét váltotta valóra azzal, hogy benevezett a Megasztárba. Két gombnyomást ért a bátorsága és egy közös pózolást a zsűri tagjaival. A Megasztárban harmadszorra próbálkozó Gigi Beyoncé-feldolgozása mindent vitt Mester Tomiék szerint, semmi szakmai kifogást nem találtak a barna lány produkciójában. Ezzel az adással befejeződött a válogatások összefoglalója, megvan a legjobb huszonnégy jelölt, aki tovább küzd a hangzatos év hangja titulusért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.