Kerényi Miklós Máté párkapcsolat Muri Enikő szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté között- a színész szerint - több volt, mint barátság. Az énekesnő viszont már ezt sem erősíti meg.

Nincs egy hónapja, hogy felröppent a pletyka, Muri Enikő a Ghost című darab próbái során beleszeretett színpadi partnerébe, Kerényi Miklós Mátéba.

Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

A hírek szerint az X-Faktor felfedezettje egy színpadon kívüli szerelmi szappanoperába keveredett. Kerényi Miklós Máté akkor bevallotta, hogy több van köztük barátságnál, most viszont ezt Muri Enikő, aki barátnőjével megy Barcelonába nyaralni, nem erősítette meg. "Mátéval nincs köztünk semmi, ha együtt lennénk, akkor vele mennék Barcelonába is" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek. A lapnak arról is mesélt, milyen jó lesz elszakadni a megszokottól, ráadásul egy asztrológus azt mondta neki, új szakasz kezdődik az életében, legyen ez a nyaralás a kezdete!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.