fashion week szandál zokni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaranta jókat derülünk azon, amikor néhány pasi és még kevesebb nő a szandál-zokni "álomkombinációban" indul útnak. Mostanában azonban arról suttognak a divatbloggerek, hogy megint trendi lesz ez a rémes összeállítás.

Tipp! A Life.hu fotósának pózolt Brad Pitt! Kattints a képgalériáért!


www.anthropologie.eu, www.clarksusa.com, www.sundancecatalog.com
www.anthropologie.eu, www.clarksusa.com, www.sundancecatalog.com

Több neves márka őszi kollekciójában is szerepel a szandál-zokni párosítás. A hírességek sem vetik el azt az összeállítást - pár éve Whitney Houston is fekete szandálban és pink zokniban lépett színpadra. Szó se róla, ha az illető megtalálja az őszi szandál színéhez és stílusához tökéletesen passzoló zoknit, akkor akár valami jó is kisülhet a dologból - de azért valljuk be, ezek a próbálkozások a legtöbbször balul sülnek el. Érdemes legalább egyszer egy tömegközlekedési eszközön gyorsan körülnézni pár zokni-szandál kombináció után - minden bizonnyal néhány igen vicces összeálítást találnánk.

www.fendi.com
www.fendi.com



Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Se nem förtelmes, se nem vicces. Szerintem szimplán csak klassz ez a zoknis hóbort. Egy jó bakancs egy puha, bézs kötött zoknival, szoknyával, óriási sállal, kabáttal és sapkával kifejezetten bájos összeállítás. Most keresem a tökéletes bakancsot. Ha meglesz, felkutatom a megfelelő zoknit is. Ezek együtt jó párost alkotnak. A szandis-zoknis verzió már kicsit merészebb, de látok ebben is valami fantáziát. Amúgy meg már tavaly és tavaly előtt is ugyanez a zoknis hiszti ment, akkor sem hozott átütő sikert. Nem hinném, hogy idén ez másként lenne. Viselje, aki akarja! Én fogom, bakanccsal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.