Született feleségek stílus Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria szinte mindig kifogástalanul fest a vörös szőnyegen, legutóbb azonban nagyon melléfogott a barna hajú szépség.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



A Született feleségek csinos háziasszonya is hivatalos volt Monacóban a Monte Carlo Televíziós Fesztiválra, ahol többek között Albert herceg is megjelent. Eva mindig pompásan fest az efféle alkalmakkor, most azonban melléfogott. A sztár egy cafatokból álló ruhában jelent meg - olyan volt, mintha valaki az esemény előtt alaposan megtépkedte volna a méregdrága kreációt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva egy 2011-es fehér Marchesa ruhát választott, mely a művi szakadások, a szegetlen szélek miatt kilógó szálak mellett telis tele volt fodrokkal, amelyek nagyon összenyomták az amúgy is apró, mindössze 157 centi magas világsztárt. A barna színésznő most valahogy nagyon nem találta el a megfelelő ruhát, pedig egy hónappal ezelőtt, Cannes-ban szintén egy Marchesa darabot viselt, és ő volt az egyik legcsinosabb!

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.