házasság szexi válás Katie Holmes szakítás Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes még el sem vált Tom Cruise-tól, máris ódákat zengenek elképesztő átalakulásáról. Nem ő az egyetlen, aki hétköznapi feleségből gyönyörű dívává alakult a szakítás után. Több hírességet is láttunk már, akik hasonló stíluscserén estek át a szakítás bejelentése után szinte azonnal.

Katie Holmes

A 175 centiméter magas színésznő azonnal tűsarkúra váltott, amint bejelentették, hogy öt év házasság után különválnak Tom Cruise-zal. Katie a házasságuk alatt szabályosan hozzáöregítette magát a nála 17 évvel idősebb színészhez, amikor együtt mutatkoztak. Amikor pedig nem, a legtöbbször lapos sarkú cipőben, sokszor borzalmasan lepukkant állapotban láthattuk.

AFP
AFP

Balra: Katie Holmes Tom előtt; középen és jobbra: a házasságuk éveiben

Eva Longoria

A gyönyörű született feleség 2011-ben vált el férjétől, a kosaras Tony Parkertől, akivel négy évig voltak együtt. Az elválás eléggé megviselte a szépséges színésznőt, ő is gyors átalakulással és gyönyörű ruhákkal igyekezett palástolni csalódottságát. Eva sokat fogyott, amíg tartott a válópere, Beckhamné pedig ezalatt meseszép ruhakölteményekkel igyekezett feldobni barátnőjét.

AFP
AFP

Balra és középen: Eva Longoria a házassága alatt; jobbra: a válás után

Reese Witherspoon

Reese 2007-ben, hét év együttélés után vált el gyermekei apjától, Ryan Phillippe-től. A Nyughatatlan című film June Cartere az egészséges életmódra esküszik, ez volt az alapja válás utáni talpra állásának és átalakulásának is. Az Oscar-díjas színésznő jelenleg harmadik gyermekét várja második férjétől, Jim Tothtól.

AFP
AFP

Balra: Reese Witherspoon és Ryan Phillippe a házasságuk utolsó évében; középen és jobbra: Reese a válás után

Jennifer Aniston

2005 októberében mondták ki a bájos színésznő és Brad Pitt válását. Az exférj nem könnyítette meg Jen számára a szakítást, többször is azt nyilatkozta, hogy kapcsolatuk unalmas volt, és hogy élete legjobb döntése volt, hogy Angelinát választotta. A színésznő azóta is gondosan ügyel tökéletes alakjára, és állandó edzésben tartja magát. Visszafogott, elegáns stílusát, hajának színét és fazonját nők ezrei követik, izmos lábaira pedig szintén sokan irigyek.

AFP
AFP

Balra: Jennifer Aniston és Brad Pitt; középen: Jen a válás után; jobbra: Jennifer 2012-ben

Jennifer Lopez

Az énekesnő keményen dolgozott azon, hogy megmentse Marc Anthonyval kötött házasságát, 2011-ben mégis a különválás mellett döntöttek. Jennifer végre kitörhetett korábbi stílusbörtönéből, férje ugyanis sokszor ellenőrizte felesége szekrényét és megszabta, milyen ruhákat vehet fel és miben jelenhet meg fellépésein. Szerencsére Jennifer azóta visszatért a temperamentumos, merészen elegáns és nőies ruhákhoz, mind a rajongók, mind pedig a férfiak nagy örömére.

AFP
AFP

Balra: Jennifer Lopez és Marc Anthony a házasságuk alatt; középen és jobbra: Jennifer a válás után

Tipp! Szexi fotók Katie Holmesról. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.