Teljesen kivirult az Alkonyat sztárja - Sosem nézett ki még ennyire jól

fashion week Kristen Stewart Úton szakítás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewart kemény heteken van túl, Torontóban mégis úgy tűnt, a fiatal sztár végre magára talált. Sosem nézett ki még ennyire jól a vörös szőnyegen.

Az Alkonyat-filmek főszereplője egy pompás Zuhair Murad Couture ruhában és Jimmy Choo cipellőben érkezett az Úton című legújabb filmjének torontói premierjére. Ez volt az első alkalom, hogy a legutóbbi botránya óta Kristen megjelent a vörös szőnyegen. Sokan azt hitték, a szépség lepukkanva, rossz állapotban lép a nyilvánosság elé, de tévedtek: Kristen magabiztosan pózolt, és láthatóan remek formában van. Valószínűleg jót tesz neki az egyedüllét és az, hogy szabad, mint a madár. Ráaádsul a stílusát is megtalálta - a fekete, áttetsző, virágmintás ruha és ez a haj mesésen áll a színésznőnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztár évek óta kollégájával, Robert Pattinsonnal járt, és már egy ideje elege volt a körülötte lévő felhajtásból, mely főleg a magánélete miatt alakult ki. Miss Stewart a Hófehér és a vadász című filmje forgatásán ugyanis titkos viszonyba keveredett a film rendezőjével. A történtek néhány hete kiszivárogtak, Kristen és Rob pedig szakítottak. Először nagyon maga alatt volt a fiatal szépség, de összeszedte magát, és most jobban fest, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.