fashion week menyasszonyi ruha házasság Justin Timberlake menyasszony Jessica Biel rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, több mint öt év együttjárás után egy olaszországi kis városban kelt egybe Jessica Biel színésznő és Justin Timberlake énekes. Most kiderült az is, milyen volt a csodaszép ara ruhája.

Justin Timberlake és Jessica Biel pénteken házasodtak össze Olaszországban. Az amerikai People magazin természetesen nem maradhatott le az eseményről, a bulvárlap a héten már a címlapon közli a pár közös fotóját. A menyasszony - sokak megdöbbenésére - nem fehér, hanem rózsaszín Giambattista Valli Haute Couture ruhában ment férjhez.

Forrás: www.people.com
Forrás: www.people.com

A pánt nélküli ruhát virágmotívumok és fodrok díszítették. "Igazából meglepődtem magamon, amiért pont ezt a ruhát választottam. Ez az a stílusú ruha, amit csak és kizárólag a nagy napon tudok magamon elképzelni. Nagyon nőies, ugyanakkor tele van élettel" - nyilatkozta Jessica a bulvárlapnak. "Nagyon különleges volt az egész" - mondta a 31 éves vőlegény, aki a képek alapján majd' kiugrik a bőréből, amiért a világ egyik legszebb nőjét vehette feleségül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.