fashion week modell estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candice Swanepoel modell ultraszexi ruhában pózolt a napokban a vörös szőnyegen.

A mi gyönyörű Palvin Barbaránk mellett Candice Swanepoel modell is kifutóra lépett a napokban a Victoria's Secret fehérneműcég nagyszabású divatbemutatóján. A kifutó után a show a partin folytatódott, ahol minden világszép modell kitett magért. Candice különösen - a dél-afrikai szépség egy igen magasan felsliccelt estélyiben pózolt a fotósok előtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Korábban azt hittük, Angelina Jolie egykori villantása mindent visz, de tévedtünk: Candice kisasszony sokkal merészebb, mint Brad Pitt kedvese. Nála ugyanis a sliccelés jóval csípő fölött van - szinte a mellkasáig ér. Ha pedig jól megnézzük a ruhát, kétségünk támad afelől, hogy egyáltalán viselt-e a modell bugyit. A szőkeséget ez láthatóan nem zavarta, hiszen magabiztosan pózolt a szuperdögös ruhában. A modell egyébként nagyon dögös fehérneműkben lépett a kifutóra a nagyszabású bemutatón. A fotókat a blogon nézheted meg itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.