Palvin Barbi cigánykerekezett, miután díjat kapott

modell Palvin Barbara Glamour Woman of the Year Cigánykerék díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi nem az a lány, aki nem tartja meg a szavát. Így van ez akkor is, ha ehhez közszemlére kell tennie a bugyiját.

Ha Jennifer Lawrence-be az Oscar-gála után a fél világ szerelmes lett, akkor Palvin Barbarába legalább fél Magyarország belezúgott a csütörtök esti Glamour-gálán. Barbi a díjátadó előtt készült kisfilmjében megígérte, cigánykerekezni fog, ha harmadszor is övé lesz Az év modellje elismerés. Valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy a hosszú estélyi ruhájában Barbi vállalkozik arra, hogy megtartsa, amit megígért - pedig így lett. Az akcióról készült képeket ide kattintva, a blogon nézheted meg.

NÉZD MEG A CIGÁNYKEREKEZÉST A VIDEÓBAN!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hDt8H1qkmm7CYXFs

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.