Katie Holmes félmeztelenül reklámoz ékszert

kampány kollekció félmeztelen ékszer Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmesnak jót tett a válás. A színésznő valószínűleg sokkal hamarabb mond igent a meztelenkedő, elnézést, művészi kampányképekre, mint amikor Tom Cruise volt a férje. Több lehet ez, mint öncélú magamutogatás: valószínűleg nem kevés pénz is áll a házhoz.

Katie Holmes 34 éves, elvált, gyermekét egyedül nevelő anyuka, aki egyre magabiztosabban mozog Tom Cruise nélkül. A színésznőről most olyan képek készültek, amelyek soha nem jöhettek volna létre, ha Mrs. Cruise marad. A sztár egy ékszermárka legújabb kampányának arca lett.

Forrás: http://fashiongonerogue.com
Forrás: http://fashiongonerogue.com

A kollekciót az óceán inspirálta, nem csoda, ha a színésznőt fürdőruhában láthatjuk a kollekcióhoz készült fotók egyikén. Katie Holmes itt azonban nem állt meg: a másik fotón csak egy aprócska bikinit visel, majd annak a pántja is lecsúszik a válláról. Végül már nincs is rajta ruha, csak egy nyaklánc, és a karjával takarja magát. Sajnos, pont ezen a képen a legfurcsább az arca, amiről valószínűleg nemcsak a tipikus Katie Holmes-grimasz, inkább a füstös smink tehet. Hát, igen, a kevesebb néha több - és itt most nem a ruhára gondolunk.

Forrás: http://fashiongonerogue.com
Forrás: http://fashiongonerogue.com

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.