fashion week buli karácsony ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Céges buli. Hidegrázás vagy kellemes szórakozás? Nem mondjuk, hogy az öltözék bármit is változtatna egy feszengő, nyomasztó hangulatú évzáró bulin, de egy jól megválasztott ruhában legalább jól érezhetjük magunkat. Feltéve, ha a körülmények is adottak.

A körülményeknél lassítsunk is le egy kicsit, hiszen a helyszín és összességében a buli stílusa természetesen nagyban befolyásolja, hogy mit viseljünk. Az oké, hogy hétköznap nem kiskosztümben, iroda puccban parádézol, ha viszont megtisztelnek azzal, hogy egy ilyen-olyan összejövetellel zárják az évet, oda egyértelműen illik alkalomhoz illően öltözni. Ezúttal két összeállítást készítettünk, egy elegánsabbat és egy lazábbat.

Egy jó koktélparti




iStockPhoto
iStockPhoto

Ruha, boleró: Pimkie; harisnya, karkötő: H&M; cipő: Reserved; nyaklánc: Coyoco; táska: Mango

Csendes koccintás


Meglehet, hogy a gazdasági válságra és egyéb financiális okokra hivatkozva a karácsonyi buli házon belül marad. Ez esetben csak magad hozod kellemetlen helyzetbe, ha kisestélyiben sasszézol a cateringasztalok között. Kicsit sem tűnsz majd alulöltözöttnek, ha egy egyszerű, felhajtott szárú vászonnadrágot viselsz egy elegánsabb felsővel és blézerrel. A laza és bohém összhatás érdekében bátran viselj feltűnő, hangsúlyos ékszereket, hiszen semmi sem szentírás, ami a szettedet illeti, a lényeg, hogy ne feszengj benne. Visszafogott összeállításodon erősíthetsz egy feltűnő csillámos lakkal vagy egy olyan sminkkel, amit még biztosan nem láttak a kollégáid.

iStockPhoto
iStockPhoto

Blézer, nadrág, felső, óra: Stradivarius; táska: Next; nyaklánc: Coyoco; cipő: Pull & Bear; körömlakk: Opi


Tipp: Karácsonyi sminkpaletták - Nézd meg galériánkat!

/1012/Aj_nd2010121323435

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.