Som-Balogh Edina végtelen hosszú lábakat villantott

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina -
szexi Som-Balogh Edina Barátok közt rövid RTL Klub láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárjánál is tombol a tavasz, és egy szexi kisruhában pózolva köszöntötte a napsugarakat.

Som-Balogh Edina, az egyik legszebb magyar sztár, otthona teraszán pózolva, dögös nyári ruciban, végtelen lábait megvillantva örült a melengető időjárásnak. Azért volt olyan kommentelő, aki óvva intette Edinát, meg ne fázzon, mert a tavaszi idő még csalóka.

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edinát jógaórára vittük

„A jóga minden egyes alkalommal kiszakított a pörgésből, és olyan érzésem volt, mintha megállna az idő" – mesélte Edina a Life.hu-nak akiről csodás fotók születtek a jógaórán.
Filléres csodaszerek: hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség is, akik bármilyen luxuskozmetikumot megvehetnének maguknak, inkább a filléres házi praktikákra szavaznak. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlet Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--Plus size modellek figuráztak ki több szupermodellt: Dögös fotók! http://www.life.hu/trend/20160406-ilyen-oszinte-furdoruhakampanyt-meg-sosem-lattal-elkepeszto-fotok-plus-size-modellek.htmlA Buzzfeed újságíró csapata és néhány plus size modell úgy döntött, elkészíti saját fürdőruha fotózását. A Sports Illusrated címlaplányait jelenítették meg a saját testükkel. TrendOrigoEttől a sminklépéstől Te is rettegsz? Itt a megoldás!http://www.life.hu/trend/hirdetes/20160405-ettol-a-sminklepestol-te-is-rettegsz-itt-a-megoldas-1-2-3-4-5-6-7.htmlTudtad, hogy még a legprofibb sminkmestereknek sem megy minden sminkelem, ha magukat kell kifesteniük? Szűcs Adrienn, a Max Factor vezető sminkmestere, a Max Factor Make-up Academy egyik alapítója elárulta, mely sminklépésektől félnek leginkább a nők. Pedig a megoldás néha nagyon egyszerű! HirdetésVajna Timi testhez tapadó ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160405-vajna-timi-andy-vajna-felesege-testhez-tapado-buvar-ruhaban-pozolt.htmlAndy Vajna felesége a szuperszexi búvárruhában vékonyabbnak tűnik, mint valaha. Trend--Így kell menyasszonyi ruhában pisilni: Videó!http://www.life.hu/trend/20160405-video-ami-bemutatja-hogyan-kell-a-nagy-menyasszonyi-ruhaban-pisilni.htmlHa szerencsés vagy, erre a tanácsra csak egyszer lesz szükséged az életedben, de akkor nagyon. TrendOrigoFélelmetes szemöldökdivat terjedhttp://www.life.hu/trend/20160405-felelmetes-szemoldokdivat-terjed-az-interneten-a-csikos-szemoldok-lesz-az-ide-fesztivalszezon.htmlAz interneten többen megosztották azokat a fotókat, amiken csíkos szemöldökkel láthatóak - remélhetőleg Magyarországon nem jön divatba az új őrület. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.