Tóth Vera még Amerikában is diétázott – Videó!

Forrás: Facebook -
Amerika Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a Mokka című műsorban Pachmann Péternek és Szabó Dórának mesélt amerikai kiruccanásáról. Kiderült, még Los Angelesben is fogyott...

A szexi dívává fogyott énekesnő néhány nappal ezelőtt tért haza Amerikából. Los Angelesben, Malibuban, San Fransiscóban és más csodás helyeken töltött három hetet Vera, legjobb barátjával, Mujahid Zolival.

Így fest Tóth Vera a Grand Canyonnál Forrás: Facebook

Kiderült, hogy a komoly életmódváltáson átesett sztár még a tengerentúlon is tartotta a diétáját, ellenállt a junk foodnak, napi 15 kilométert sétált, és 4 kilóval könnyebben tért haza.

Tóth Vera elképesztő átalakulása - Fotó!

Hol van már az egykor duci Tóth Vera?! Rá sem lehet ismerni az énekesnőre, úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell.

Geszti Péter Katmanduból posztolt - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170330-geszti-peter-katmandubol-posztolt-megerkeztek.htmlGeszti Péter is hírt adott magáról: Száncsiból posztolt a sztár. UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoElindultak a sztárok az Everestre - Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170328-sztarok-az-everesten-elindult-a-csapat-video.htmlElindult a Magyar Everest Expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd vezetésével, hogy a föld legmagasabb pontját oxigénpalack nélkül hódítsák meg. Az alaptáborig egy sztárcsapat is elkíséri őket. Lilu, Geszti Péter, Badár Sándor és Száraz Dénes elárulták, hogy érzik magukat az indulás előtti pillanatokban. Utazás--Vámos Erikát próbára tette külföldi utazásahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170209-vamos-erika-hiszti-utazas.htmlVámos Erika Indiában kalandozott harminc napot, és ez idő alatt – az indiai kultúra mellett – magáról tanult a legtöbbet. A műsorvezető egy friss szerelmet hagyott maga mögött utazása kedvéért, de a kapcsolat sajnos nem bírta ki az idő próbáját. UtazásOrigoBódi Sylvi egy majommal próbált üzletet kötnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170412-bodi-sylvi-egy-majommal-uzletelt.htmlNem semmi, milyen helyzetek elé sodorja az élet Bódi Sylvit. Ezúttal egy majommal kellett üzletelnie a napszemüvegéért cserébe. UtazásOrigoBódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásaithttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-bodi-sylvi-elarulta-mibol-el-es-mibol-utazik.htmlBódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. UtazásOrigoPalotás Petra Magyarországra költözikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-magyarorszagra-koltozik-palotas-petra.htmlHosszú idő után tér haza Németorszárgból Palotás Petra és a családja. Most azt is megtudtuk, hogy miért változtatnak lakhelyet. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.