Tóth Vera elképesztő átalakulása - Fotó!

modell Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már az egykor duci Tóth Vera?! Rá sem lehet ismerni az énekesnőre, úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell.

A Megasztár egykori győztese elfogadta az egyik híres, nagy bevásárlóközpont divatfelkérését: egy elképesztő kampányban szerepel. Szebbnél szebb ruhákban és elképesztő párductesttel pózol a fotós kamerái előtt.

Tóth Vera elképesztően néz ki Fotó: Zsolyomi Norbert/Árkád Magazin

Tóth Vera úgy fest a képeken, mint egy igazi modell.

Nyoma sincs az egykor duci lánynak, egy gyönyörű dívává fogyta magát az énekesnő. Fotói hatalmas elismerést váltottak ki rajongói körében, nem győzik dicsérgetni a szexi sztárt.

Demcsák Zsuzsa cáfolja a róla szóló híreket- Videó!http://www.life.hu/trend/20170331-demcsak-zsuzsa-elarulta-mi-az-igazsag-plasztikai-mutet-video.htmlDemcsák Zsuzsa élőben cáfolta a róla szóló híreszteléseket: nem plasztikáztatott. TrendOrigoTóth Vera hosszú combokat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170310-toth-vera-megmutatta-hosszu-combjait.htmlTóth Vera néhány hónappal ezelőtt egy gyomorbypassműtéten esett át. A beavatkozás és a tudatos élet eredményeképpen az egykor duci énekesnő elképesztő formában van. Ezúttal tényleg nem hittünk a szemünknek. TrendOrigoSarka Kata mellbimbót villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170308-sarka-kata-mellbimbot-villantott-edzes-kozben.htmlSarka Kata edzés közben is tudja, mitől döglik a légy... TrendFotó: Szabó Balázs/Life.huOscar-gála: Halle Berry mikrofonfejet villantotthttp://www.life.hu/trend/20170227-halle-berry-haja-elvitte-a-showt.htmlHalle Berryt rég láthattuk már a nyilvánosság előtt, akkor is inkább paparazzi fotókon. Ezúttal viszont sikerült magára vonnia a fotósok figyelmét... Trend--Zoltán Erika extrém frizurát villantott – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170301-zoltan-erika-extrem-hajat-villantott-foto.htmlZoltán Erika gőzerővel készül a március 11-ei nagykoncertjére. Az egykor "túl szexi lány" megosztott egy kis részletet az előkészületekről: extrém hajat fog viselni. Trend--Ágyon térdelve pózol Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.