Fésűs Nelly Ázsiába utazik a TV2 új műsora miatt

Forrás: TV2 -
TV2 Ázsia Expressz Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly is elutazik a TV2 Ázsia expressz című műsora miatt, így hetekre távol lesz a családjától. A színésznő izgatott, ugyanakkor aggódik is, hiszen még soha nem volt ennyi ideig külföldön a gyermekei és a férje nélkül.

Fésűs Nelly hamarosan repülőre száll, hogy belevesse magát élete egyik legnagyobb kalandjába. A TV2 Ázsia expressz című műsorában fog szerepelni, ezért hetekre távol lesz a családjától. A színésznő aggódik, hiszen gyermekei és férje még soha nem nélkülözték őt ennyi ideig.

Fésűs Nelly Ázsiába utazik Forrás: TV2

Ez az út arra lesz jó, hogy megérzik majd a hiányomat"

mondta a BorsnakÖrdög Nóra is nyakába veszi Ázsiát, de könnyebb helyzetben lesz

Lilu mellei csodásan festenek a habokbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170423-lilu-melleket-villantott-floridaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Lilu Floridában tölti jól megérdemelt pihenését, Instagram-oldalára pedig szebbnél szebb fotókat tesz fel. Eddig a lábáért voltunk oda, most pedig a kebleit csodálhattuk meg. Utazás--Lilu végtelen lábakat villantott Floridábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170422-lilu-floridaban-nyaral.htmlLilu Floridában tölti jól megérdemelt pihenését, Instagram-oldalára pedig szebbnél szebb fotókat tesz fel. Utazás--Ördög Nóra családjával hamarosan elutazik Ázsiábahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170420-ordog-nora-hamarosan-elutazik-csaladjaval-azsiaba.htmlNemsokára elhagyja az országot Ördög Nóra és családja, ráadásul nem is kevés időre. Nem kell azonban megijedni, csupán a TV2 legújabb műsora miatt veszik nyakukba a világot, vagyis Ázsiát. Utazás--Utazásból él a fiatal pár: Fotósorozat! http://www.life.hu/lifeutazas/20170420-utazasokbol-gazdagodott-meg-egy-fiatal-par.htmlHihetetlen életet él Jack Morris és Lauren Bullen: körbeutazzák a világot, és nincs más dolguk, csak jobbnál jobb fotókat készíteni a látottakról. Ebből élnek. UtazásOrigoÍgy hozd ki olcsóbban a portói nyaralásodat!http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-porto-nevezetessegei-es-latnivaloi.htmlHárom éve írtunk Portóról, az érdekességekről és a látnivalókról, azóta viszont sok minden megváltozott. Egyrészt kényelmes, gyors, olcsó és praktikus megoldások születtek Budapesten a reptérre való kijutásra, másrészt pedig már nemcsak a TAP Portugal járataival és többórás átszállásokkal, hanem közvetlenül és fapados árakon is elérhetjük a második legnagyobb portugál várost. Vagyis, ha ügyesek vagyunk, 6-7 óra alatt eljuthatunk pesti albérletünkből az Atlanti-óceán partjára. Utazás--Badár Sándor: "A vártnál jobban viselkedett a szervezetem"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-badar-sandor-everest-expedicio-interju.htmlMegérkezett az Everest Expedíció sztáros különítménye, élükön a humoristával, Badár Sándorral. Sanyi elmondta, számára is meglepetés volt, hogy jól bírta a "kirándulást", de szerinte minden tökéletesen alakult, pont úgy, ahogy azt remélte.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.