Gáspár Evelin Olaszországban pózol: Fotó!

fotó szexi Olaszország Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. 

Gáspár Evelin egyre többet mutat magából a közösségi oldalán. Eleinte csak karcsusodó testét mutatta meg, később pedig már igazi szexi fotót is posztolt. Ezt követően nem sokkal megmutatta a társát is, akiről köztudott, hogy mindig a tinilány mellett áll.

Most azonban, ahogy a Life.hu már megírta, Evelin Olaszországban pihen, de a sokat sejtető képeiből nem tudtuk meg, hogy kivel vakációzik. Viszont nemrég egy újabb posztot tett közzé az Instagram oldalán, ami kifejezetten romantikusra sikeredett.

A festői környezetben lencsevégre kapott fiatal lány egy földig érő fekete ruhát visel, melynek szabása tökéletesen kiemeli az egyre formásabb alakját, a vállait viszont szabadon hagyja.

Via Verde

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Győzikét nem zavarja, hogy megverték a lányát, Evelint?

Gáspár Evelin fesztelenül beszélt arról a januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt egy diszkó közepén megütötte. Édesapja viszont ahelyett, hogy a védelmére kelt volna, a lányát letorkolva magyarázta, miért is zavarta, hogy a férfi erőszakosan lépett fel vele szemben. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.