Amerikába utazott Kiss Ramóna és vőlegénye, Lékai Máté

Forrás: Instagram/Lékai Máté -
Lékai Máté Amerika Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté rövid együttlét után jegyezték el egymást, most pedig a tengerentúlon ünneplik a szerelmüket: Los Angelesben pezsgőzgetnek.

Megérkezett a boldogság Kiss Ramóna életébe, nem más hozta el az örömöt, mint Lékai Máté kézilabdázó. A pár kapcsolatára februárban derült fény, de már akkor minden közeli ismerősük látta, hogy ez nem egy futó kaland lesz. A barátok megérzései helyesnek bizonyultak, ugyanis a pár nem is olyan régen eljegyezte egymást.

Kiss Ramóna és Lékai Máté nyaralásukat töltik Forrás: Instagram/Lékai Máté

Bár a tempó gyorsnak tűnhet, az egyértelmű, hogy Kiss Ramóna és Lékai Máté hihetetlenül boldogok együtt, nem győznek mosolyogni. Most éppen Amerikában vigyorognak, a tengerentúlon is megünneplik jegyességüket: Los Angelesben pezsgőzgetnek egy tengerparti étteremben, és majd' kicsattannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.